LANSĂM O OFERTĂ FOARTE SPECIALĂ

Cel mai bun abonament pentru conferințele tale preferate

Ai acces la cele mai bune evenimente de social media și comunicare online din România la un preț fără concurență, până în 2025

CUMPĂRĂ ABONAMENT

CE PRIMEȘTI?

Abonamentul Evensys îți oferă 4 conferințe la cel mai bun preț

Obții acces la conferințe cu vechime ori la noi evenimente despre marketing, social media și comunicare, cu un abonament flexibil pe care îl poți folosi când dorești tu, până la finalul anului 2025. Te ținem la curent cu tot ce pregătim în perioada următoare.

CUM PROCEDEZI?

În câteva click-uri

Nu e foarte greu să alegi acum sau poți lăsa pentru mai târziu. E o ofertă de acum până când vrei tu.

NE CUNOȘTI MAI BINE

De peste 17 ani, suntem cel mai important organizator de conferințe independent din România.

DESCOPERI EVENIMENTELE

An de an, organizăm 15-20 de evenimente, cele mai multe din sfera marketing, comunicare și social media.

PLASEZI COMANDA ONLINE

Ca la orice achiziție online, poți foarte ușor să rezervi un abonament pe site. Răspundem rapid solicitărilor.

CE PROMITEM?

Ai parte de servicii premium

Întotdeauna vei avea cele mai bune condiții și cele mai noi subiecte posibile la o conferință în România.

CEL MAI BUN CONȚINUT

Echipa Evensys are o vastă experiență în organizarea evenimentelor de afaceri, an de an aducând în prim-plan cele mai importante subiecte.

NETWORKING DE PRIMĂ CLASĂ

Cadrul relaxat și atmosfera primitoare oferă prilejul ideal pentru un networking premium cu profesioniști din industrie și vorbitorii conferinței.

CELE MAI BUNE CONDIȚII

Conferințele Evensys au loc în cele mai mari hoteluri din Capitală, oferind în prețul biletului acces la pauze de cafea și un prânz de 5 stele.

CE SPUN ALȚII?

De ziua noastră

Pe 9 mai, am împlinit 17 ani de la prima conferință Evensys. La fiecare eveniment primim multe aprecieri de la practicieni care ne-au fost invitați sau vorbitori

Evensys este motorul de transformare a unei industrii fără de care ar fi mult, mult mai săracă. Multitudinea de evenimente și proiecte pe care le-au dezvoltat și întreținut de-a lungul acestor ani este o reală sursă de inspirație pentru oricine vrea să facă parte din industrie, atât ca tenacitate și perseverență dar și pentru dezvoltare personală și profesională. La multi ani, Evensys!

Mihai Tanase

Head of Digital & CRM, Renault

Echipa Evensys ne surprinde în fiecare an cu abordări noi, evenimentele devin din ce în ce mai diverse și interactive, cu un conținut care se adaptează la fel de rapid precum se schimbă realitatea din jurul nostru. Apreciez foarte mult formatul modern al evenimentelor, cu dezbateri oneste și întrebări incisive despre prezent și cu discuții îndrăznețe despre tendințe. La mulți ani, Evensys!

Dana Dobrescu

Corporate & Government Affairs Director, Mondelez

La mulți ani inovatori, Evensys! ‘Seeing is a creative act’, cum spunea Matisse. Iar tu stăpânești cu generozitate atât harul ăsta, cât și consecințele lui. Și excelezi la multe capitole, dar mă voi opri la câteva valori care sunt extrem de rare, pe termen lung, într-o industrie atât de competitivă și în continuă schimbare: tenacitate, viziune, prietenie, loialitate, consistență, pasiune, umanitate.

Andreea Lupu

STRATEGY & INNOVATION DIRECTOR, STARCOM ROMANIA

La mulți ani și mulțumim pentru tot, Evensys! Ați contribuit enorm la creșterea și educarea pieței în toți acești ani! Felicitări pentru toate proiectele! R.E.S.P.E.C.T., spor și inspirație să aveți în continuare!

Dorin Boerescu

CEO, 2PERFORMANT.COM

CINE SUNTEM NOI?

Curatori de experiențe

De 17 ani, aducem cele mai noi tendințe, cele mai bune studii de caz, cei mai valoroși vorbitori locali în cel mai mare portofoliu de conferințe din România. Evensys a lansat în premieră conferințe pe domenii noi și a creat concepte unice pe piață, bucurându-se de aprecierea publicului.

MADE WITH IN BUCHAREST BY