Webstock Conference & Awards

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. Te așteptăm să participi la sesiunile susținute de speakeri renumiți și la Gala Webstock Awards în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimii ani.

Conferința Webstock se adresează comunității pasionate de mediul online și propune o serie de subiecte actuale, dezbătute de cei mai îndrăgiți lideri de opinie din industrie.

Webstock Awards este competiția care oferă recunoaștere unora dintre cele mai inedite și creative proiecte din mediul online, lansate în ultimul an în România.

Detalii pe www.webstock.ro.

Vezi programul (PDF) al ediției din 2019

Aftermovie 2019

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.