Comandă abonamentul Evensys

Abonamentul Evensys costă 200 de euro +TVA și este valabil pentru oricare 4 ediții ale conferințelor Influencer Marketing Conference, Webstock, Brand Power si PR & Communication Summit, până la data de 31 decembrie 2025. Abonamentul nu include participarea la training-urile organizate în cadrul anumitor evenimente si nici la galele de premiere, ci doar la ziua de conferință.

CUM PARTICIPI?

Poți participa tu la cele 4 ediții alese, poți transfera o participare unui coleg sau unui prieten sau poți veni cu alți 3 colegi la un singur eveniment. Ai 4 intrări de consumat pana la finalul anului 2025, le gestionezi cum dorești. Trebuie doar să ne anunți înainte la ce ediții dorești să participi.

RETURNAREA ABONAMENTULUI

Contravaloarea abonamentului poate fi returnată la cerere pe tot parcursul perioadei, atât timp cât nu ai beneficiat încă de participarea la un eveniment.

Pentru informații suplimentare, te rugăm să contactezi departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 0727 739 926 / 0733 678 630 sau la adresa office@evensys.ro.