Meniu ☶

Urmareste online Podfest, prima conferinta despre podcasturi din Romania

Podcast-urile reprezinta astazi una dintre cele mai apreciate forme de continut de catre o audienta din ce in ce mai numeroasa. Se estimeaza ca, la inceputul acestui an, erau active intre 850.000 si un milion de podcasturi la nivel mondial. In Romania, sunt prezente cateva sute in acest moment, insa interesul atat al creatorilor de continut, cat si al brandurilor este din ce in ce mai mare.

Podcast-urile exista inca de la inceputurile blogging-ului, inca de acum 14-15 ani. Domeniul a crescut incet, dar sanatos, in toata aceasta perioada. Abia in ultimii ani insa, am vazut cu totii cum podcasturile devin un fenomen de masa, datorita, pe de o parte, publicului interesat de continut in forma lunga si, pe de alta parte, platformelor de distributie, inclusiv Spotify si YouTube, si consumului de continut pe dispozitivele mobile.

Podcast-urile devin, totodata, o parte a strategiilor de advertising, dar si un nou canal de distributie a continutului pentru organizatiile media ori chiar un canal de comunicare si promovare pentru brand-uri, acestea lansand propriile podcasturi.

Urmarind de peste 14 ani tendintele in social media, Evensys organizeaza pe 8 iulie Podfest Conference, prima conferinta dedicata podcasturilor din Romania, ce va aduce in acelasi loc online podcasteri, oameni de comunicare, jurnalisti si specialisti din agentii de marketing si comunicare.

Printre vorbitorii primei editii Podfest se numara: Andreea Esca, Andreea Rosca (The Vast & The Curious), Dragos Stanca (Thinkdigital), Monica Jitariuc (MSL The Practice), Claudiu Pandaru (Republica), Robert Katai (Bannersnack), Sergiu Mircea (Banca Transilvania), Nicoleta Deliu (BCR), Silvia Mihailescu (ING Romania), Corina Vasile (Rasiffeisen Bank), Marian Hurducas (Necktie Agency), Alex Ciuca (Superior Media) etc.

Participarea la Podfest Romania 2020 este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.podfest.ro.

Podfest Romania este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Banca Transilvania, BCR, ING Romania, Raiffeisen Bank Romania, Vodafone Romania si cu sprijinul RADIO GUERRILLA.

Dupa un prim eveniment online la finalul lunii iulie, Evensys continua seria de e-conferinte ce se bucura de o abordare aparte. Fiecare eveniment combina experienta de pe scena unei conferinte clasice cu aparitiile live intr-un studio TV. Acest format tine cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor persoanalor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Toate aceste masuri sunt parte a noului concept, Contactless Conference.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 14 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Pentru cei care ne cunosc si sunt nerabdatori sa ne revedem in salile de eveniment, am lansat Abonamentul Evensys pentru urmatorii (aproape) 3 ani. Cum functioneaza? Platesti biletul pentru 1 conferinta de marketing si comunicare, primesti acces la 3 conferinte pana la finalul anului 2022. Mai multe detalii sunt disponibile aici.