Meniu ☶

Te asteptam online la Digital Divas 2020!

Mediul online a evoluat foarte mult in ultimii ani. Platformele sociale au devenit din ce in ce mai importante in viata noastra, iar creatorii de continut au la dispozitie o gama larga de modalitati de expresie, prin intermediul carora interactioneaza cu comunitatilor lor.

Daca acum cativa ani blogurile construiau lumea social media, astazi platforme precum Instagram, YouTube si TikTok au devenit o atractie principala pentru publicul larg. De aceea, Digital Divas isi extinde anul acesta aria subiectelor abordate, punand accent pe noile platforme atat in conferinta, cat si in categoriile din competitia Digital Divas Awards 2020.

Cel mai important eveniment dedicat comunitatii creatorilor de continut din Fashion, Beauty & Lifestyle, Digital Divas 2020, va avea loc vineri, 18 septembrie, intr-un format inedit, adaptat vremurilor actuale si ii va avea ca invitati pe unii dintre cei mai apreciati si pasionati creatori de continut si celebritati care ne inspira zi de zi prin profesionalismul lor.

Printre vorbitori se numara specialisti cu experienta in online, cunoscuti bloggeri de Fashion, Beauty si Lifestyle, dar si celebritati care vor dezvalui secretele si strategiile care le-au adus succesul: Simona Halep, Andreea Esca, Melanie Medeleanu, Dana Rogoz, Ana Morodan, Andreea Balaban, Sanziana Negru, Ana Nicolae, Alexia Eram, Gabriela Atanasov, Ioana Marzac-Sigarteu, Laura Savu, Diana Cosmin, Vicki Nicola, Ovidiu Muresanu si multi altii.

Gala Digital Divas Awards

La finalul zilei, va avea loc cea de-a saptea editie a galei de premiere Digital Divas Awards. Acest moment reprezinta o celebrare a celor mai activi creatori de continut din mediul online local si este o seara dedicata celor care stralucesc in activitatea lor.

Intregul eveniment se bucura de o abordare aparte, ca o o experienta pe scena unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV. Aceasta abordare tine cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor personalor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri, toate aceste masuri fiind parte a noului concept, Contactless Conference, sub care Evensys organizeaza in present evenimentele.

Participarea la Digital Divas este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.digitaldivas.ro.

Digital Divas e organizat de Evensys in parteneriat cu Avon si cu sprijinul Samsung, TikTok, Answear, Siviero Maria, CCC si Boiron.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 14 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Pentru cei care ne cunosc si sunt nerabdatori sa ne revedem in salile de eveniment, am lansat Abonamentul Evensys pentru urmatorii (aproape) 3 ani. Cum functioneaza? Platesti biletul pentru 1 conferinta de marketing si comunicare, primesti acces la 3 conferințe pana la finalul anului 2022. Mai multe detalii sunt disponibile aici.