Meniu ☶

Food Bloggers Conference revine cu o noua editie!

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat celor pasionati de arta culinara, revine cu o noua editie pe 9 decembrie. Bloggeri si specialisti culinari, branduri renumite si experti in promovarea in social media se vor reuni virtual la o editie speciala, pentru a oferi publicului multe informatii utile si momente de inspiratie.

Cea de-a 12-a editie se va desfasura exclusiv online, intr-un format inedit, adaptat vremurilor actuale si unde unii dintre cei mai apreciati si pasionati creatori de continut si practicieni care ne inspira zi de zi prin profesionalismul lor vor aduce in prim plan subiecte de interes atat pentru blogosfera culinara, cat si pentru antreprenorii si promotorii din Horeca.

Vorbitorii acestei editii sunt: Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, Jamilacuisine.ro), Alex Petricean (Head Chef & Owner, Noua), Teodora Istrati (Blogger, Teoskitchen.ro), Radu Dumitrescu (Owner & Chef, Voila), Marinela Ardelean (Wine & Spirits Expert), Viviana Mirza (Brutar Artizan), Stefan Nita (Chef Vegetarian, Sevabloom), Mihai Andrei (Manager Of Operations & Partner, WebDigital), Florin Itu (Partner, Gourmet Entertainment), Dragos Gurarosie (Co-Producer, Tasty Entertainment), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger), Sorin Draghici (Managing Partner, DWF), Anca Toma (Head Of Digital, MTH Digital), Razvan Cojan (Performance Media Specialist, Mavericks).

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.foodbloggers.ro. Evenimentul poate fi urmarit online pe 9 decembrie, incepand cu ora 10.00.

Food Bloggers Conference este organizat anul acesta sub conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Pentru a fi la curent noutatile despre Food Bloggers Conference, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si evenimentul pe Facebook.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul ShanShi si Electrolux.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 14 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Pentru cei care ne cunosc si sunt nerabdatori sa ne revedem in salile de eveniment, am lansat Abonamentul Evensys pentru urmatorii (aproape) 2 ani. Cum functioneaza? Platesti biletul pentru 1 conferinta de marketing si comunicare, primesti acces la 3 conferințe pana la finalul anului 2022. Mai multe detalii sunt disponibile aici.