Meniu ☶

Viitorul marketingului in Era Mobila

Creste interesul romanilor pentru smartphones, cresc ocaziile de a folosi telefoanele inteligente. Se estimeaza ca in 2016, penetrarea smartphones va fi de 60% din totalul terminalelor de pe piata noastra. Mai mult, 80% dintre romanii prezenti pe Facebook acceseaza reteaua de pe un dispozitiv mobil. Intre utilizatorii de smartphones, 72% cauta informatii, iar 35% distribuie clipuri pe mobil. Acestea sunt doar cateva dintre cifrele care arata oamenilor de marketing ca mediul mobil devine un canal important de interactiune cu consumatorii.
Mobifest, cel mai important eveniment de mobile marketing din Romania aduce, in cea de-a noua editie, solutii noi de promovare si idei pentru branduri, pe 14-15 aprilie, la Ramada Parc Bucharest Hotel.

4 Sesiuni interactive
Prima zi a evenimentului este dedicata celor 4 sesiuni de conferinte sustinute de specialisti din domeniu, pe teme precum: tendintele in mobile marketing, performance marketing-ul, cresterea afacerilor in mediul mobil, tactici eficiente pentru construirea unei relatii de lunga durata cu clientii. Printre vorbitori se numara: Alex Mihalache (UniCredit Bank), Maia Novolan (Syscom Digital), Cristian Ignat (Canopy), Andrei Canda (iSense Solutions), Dragos Smeu (Kubis Interactive), Cora Diaconescu (Tribal Worldwide Romania), Florin Stoian (Yellow.Menu), Nicolae Dragoi (eSky Romania), Germina Gaga (WebDigital).

Studiu exclusiv – aplicatiile mobile si marketingul mobil in 2016
La Mobifest vor fi prezentate in exclusivitate rezultatele unui studiu realizat de iSense Solutions dedicat marketingului mobil. Acestea vor dezvalui care sunt cele mai eficiente instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind aplicatiile mobile.

Primul training aplicat de mobile marketing
Pe 15 aprilie, Rob Thurner, Founding Partner, Burn The Sky, va sustine primul training aplicat de mobile marketing din Romania. Cursul este adresat directorilor si managerilor care se ocupa de crearea strategiilor si de planificarea campaniilor de marketing, dar si celor care sunt responsabili de vanzarile online. Trainingul este impartit in 4 sesiuni, iar printre subiectele acoperite se numara: dezvoltarea unei strategii mobile, optimizarea site-ului mobil prin ratele de conversie sau conceptele de mCommerce, mPayments si mCoupons, tracking, Analytics etc.
Gala Mobile Awards
Pentru al patrulea an la rand, Gala Mobile Awards Romania ofera recunoastere celor mai creative aplicatii si website-uri mobile. Pe 14 aprilie vor fi premiate proiectele inscrise in competitie si jurizate de specialisti din agentii si companii, in baza unor criterii precum originalitatea, designul sau interactivitatea. Participarea la Gala este gratuita, insa este necesara solicitarea unei invitatii si confirmarea participarii de catre organizator. Detalii, aici: http://bit.ly/1LQGalY.

Mobifest este un eveniment organizat de Evensys si sustinut de Syscom Digital, Vodafone, UniCredit Bank si Nescafe. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul: www.mobifest.ro, precum si pe pagina de Facebook oficiala: http://bit.ly/1N4HnBn.