Meniu ☶

Nu rata TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, evenimentul anului in industria hoteliera si a ospitalitatii din Romania!

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, a IX-a editie, va avea loc in 26-27 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va aduce in prim plan prin conferintele avansate si seminarul interactiv cu specialisti din domeniu perspectivele pe termen lung, dar si oportunitatile momentului din industria industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Sesiunile de conferinta si dezbaterile interactive care au loc in prima zi a evenimentului (26 mai) vor oferi atat statistici comparative din industria hoteliera, cat si plasarea in context regional a acesteia, fiind abordate teme precum atragerea finantarilor, strategiile sectorului public pentru atragerea turistilor, implicatiile noilor reglementari fiscale sau valorificarea canalelor de digital marketing pentru eficientizarea promovarii in domeniul hotelier.

In a doua zi a evenimentului puteti participa la seminarul aplicat Strategii de crestere a performantei in managementul hotelier, care cuprinde sesiunile Let’s play a Revenue Management game!, sustinut de Horatiu Tudori, Senior Lecturer, Ecole Hôtelière de Lausanne si Clientii asteapta mai multe experiente personalizate. Cum le putem oferi?, prezentat de Thomas Landen, Marketing Manager EMEA, Revinate.

Fiti unul dintre cei 20 de participanti in cadrul sesiunii sustinute de Horatiu Tudori si veti intelege regulile fundamentale si abordarile in luarea deciziilor privind managementul veniturilor administrand, intr-o simulare in care va aflati in competitie cu restul participantilor, un mic hotel. Veti descoperi idei si instrumente pe care sa le implementati imediat in hotelul dumneavoastra!

De asemenea, poti adapta serviciile pe care le oferi cu ajutorul lui Thomas Landen participand la sesiunea „Clientii asteapta mai multe experiente personalizate. Cum le putem oferi?”. Vei avea parte de exemple de campanii de e-mail personalizate dezvoltate pentru a creste loialitatea si rezervarile clientilor, dar si de modalitati prin care poti utiliza informatiile disponibile despre clienti pentru a le oferi o experienta personalizata.

Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum: Darren Blanchard (Senior Director Business Development, The Carlson Rezidor Hotel Group),  Justin Y. Smathers (Senior Director, Acquisitions & Development, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.), Thomas Emanuel (Director, Business Development, STR Global), Mike Collini (Vice President Development Turkey, Russia & Eastern Europe, Hilton Worldwide), Yalin Yaltirakli (Development Director, Turkey & Eastern Europe IHG), Adela Cristea (Development Director, Central and Eastern Europe, Hilton Worldwide), Takuia Aoyama (Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International), Paul Rosenberg (Director of Development, Europe, Marriott Intl), Frank Reul (Area General Manager, Accor Romania, Bulgaria, Macedonia), Philipp Henle (VP Development, Kempinski Hotels S.A.), Jeffrey Scott (Managing Consultant, PKF hotelexperts GmbH), Kamil Marhevsky (Director of Sales, TravelClick Inc.)

Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati site-ul http://www.hotelconference.ro.

TopHotel Tourism & Leisure investment Conference este realizat cu sprijinul DAAS International Group.