Meniu ☶

TopHotel Conference 2021, o editie speciala!

Anul 2020 ne-a adus provocari fara precedent, iar industria turismului si a ospitalitatii a avut mult de suferit. In 2021 provocarile continua, dar a venit momentul sa le transformam in oportunitati.

Pentru a 14-a oara, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine cu o editie speciala ce se va desfasura anul acesta intr-un format premium online. Pe 27 si 28 mai, specialisti locali si internationali din industria turismului si a ospitalitatii se reunesc pe scena cu un singur motiv: sa ofere informatii actualizate, solutii practice si raspunsuri la cele mai mari provocari aparute in contextul actual.

Pentru prima oara poti participa gratuit la 2 zile pline de inspiratie

Hotel Investment Conference • 27 MAI 2021

In prima zi a evenimentului, profesionistii si expertii din industrie se reunesc pentru a analiza si a dezbate tendintele actuale, dar si modul in care oportunitatile potentiale pot fi transformate in tranzactii hoteliere.

Gala TopHotel Awards • 27 MAI 2021

TopHotel Awards reuneste la final de zi comunitatea turismului romanesc intr-o editie speciala pentru a celebra si rasplati munca si eforturile depuse de industria hoteliera si a turismului in 2020-2021. Totodata, suntem bucurosi sa anuntam ca a inceput perioada de votare. Te invitam asadar sa vezi nominalizatii si sa iti votezi favoritii pana pe 16 mai. Voteaza aici.

Conference: Making The Most of Local Experience • 28 MAI 2021

In cea de-a doua zi a evenimentului vor fi abordate subiecte inedite din domeniul investitiilor locale, al unitatilor de cazare cu design original, construite si operate sustenabil, care vor schimba viitorul turismului local.

Seminar: Digital Transformation in the Hotel Industry • 28 MAI 2021

La final de zi, Daniel Craig (Founder, Reknown) ne va impartasi din perspectiva sa de pe piete globale care sunt tendintele in tehnologia hoteliera si ne va oferi informatii utile despre accelerarea recuperarii pierderilor.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Thomas Emanuel (Director, STR), Sabina Bartyzel (SVP Operations Managed Hotels Eastern Europe, Accor), Thomas Landen (Sr. Director of Partnerships & Technical Pre-sales, Revinate), Dragos Anastasiu (President, Eurolines Group Romania), Frank Reul (VP – Development Northern Europe – “Eastern Europe & Balkans”, Accor), David Jenkins (Vice President Business Development, Radisson Hotel Group), Ramona Neamtu (Owner, Radisson Blu, Brasov), Calin Ile (President, Romanian Hotel Industry Federation, FIHR), Tim Wilkinson (Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox), Ionut Iakab (Owner, Hotel Mercure Timisoara), Nina Moldovan (General Manager & President Of The Board, Radisson Blu Cluj), Mircea Draghici (Managing Director, Est Hospitality Consulting), Ovidiu Tudor (Exact Tours/ Asociatia Incoming Romania), Adrian Craioveanu (EMEA Concept Sales Coordinator, Epta Group), Horia George Szabo (Marketing Manager, Conacul Archia), Alex Filip (Owner, Casa Filip Din Sarichioi), Raluca si Jorg Riommi (Owners, Hai La Saivan, Bioretreat & Farm).

Editia din acest an se va desfasura online, iar participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.hotelcoference.ro.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu sustinerea partenerului principal DAAS International Group si a partenerilor Philips, Technogym, Sense Cosmetics, Radisson Hotel Group.