Meniu ☶

Te asteptam la Webstock Online Edition!

Webstock, cel mai asteptat eveniment dedicat comunitatii pasionate de social media si comunicare online din Romania, revine pe 8 si 9 octombrie 2020 cu un concept diferit, dar la fel de captivant ca pana acum.

Pentru prima data in istoria sa, Webstock va fi un eveniment de 2 zile, difuzat exclusiv online, de care te vei bucura din confortul casei sau al biroului, ce va oferi continut important din partea multor profesionisti recunoscuti invitati sa vorbeasca.

La fel ca in ultimii 12 ani, Webstock este din nou locul unde persoane care s-au remarcat prin proiecte curajoase, modele cu voci puternice in societate si oameni care se bucura de recunoastere in mediul online vin in fata microfonului cu sfaturi utile, experiente de viata si motivatie.

Dincolo de inspiratie si povesti de bine, Webstock va aduce in fata ecranelor cele mai noi tendinte in social media – noi platforme sociale, forme de continut inedite, noi metode de promovare – si branduri cu o amprenta digitala puternica pentru a oferi know-how util, studii de caz si informatii folositoare companiilor ce doresc sa ramana relevante intr-un moment in care mediul online se transforma intr-un ecosistem strategic cu indicatori de succes bine definiti.

Un subiect central in acest an il constituie comunicarea vizuala si formatele multimedia, fie ca vorbim de despre optiunile TikTok, fie ca abordam platformele consacrate.

Printre speakerii de anul acesta se numara Melania Medeleanu (Asociatia Zi de Bine), Vladimir Draghia (Sportsman & Author), Vlad Petreanu (Journalist), Cabral Ibacka (TV Presenter), Lucian Mindruta (mediaready.net), Cristian Presura (Physicist, Inventor & Vlogger), George Buhnici (Journalist & Entrepreneur), Claudiu Teohari (Stand-up Comedian), Laura Savu (TikTok), Alin Preda (Ministerul Apararii Nationale). Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Webstock Awards 2020

Ca in fiecare an, la final de zi, evenimentul gazduieste Websotck Awards, cea mai inedita competitie din mediul online romanesc, in cadrul careia vor fi premiate cele mai creative proiecte si campanii din mediul digital din ultimul an. Anul acesta are loc cea mai mare editie Webstock Awards de pana acum – 23 de categorii, 95 de jurati si 385 de proiecte nominalizate.

Toti nominalizatii acestei editii pot fi vazuti pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 23 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing.

Webstock este organizat anul acesta sub conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu TikTok, Samsung, George, Mastercard, Bitdefender, Siviero Maria, Absolut, Hp, Campofrio, Coca-Cola Romania, Nespreso, McDonlad’s Romania, Answear.ro, Cora, Medlife, Boiron si Carlsberg.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 8 si 9 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.30.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla la Webstock, puteti urmari pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/webstock, contul de Instagram: www.instagram.com/webstockro, contul de Twitter: www.twitter.com/webstockro si contul de TikTok: http://vm.tiktok.com/ZSm9yvc6