Meniu ☶

Te asteptam la Digital Divas!

Pe 8 septembrie, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, va avea loc editia aniversara a celui mai important eveniment dedicat creatorilor de continut din Fashion, Beauty si Lifestyle.

De 10 ani, Digital Divas este cel mai asteptat moment din an, care aduce pe scena nume cunoscute din online-ul romanesc, cu voci puternice si povesti cu impact. Organizat de Evensys si AVON, ca partener fondator, care aniverseaza 25 de ani in Romania – evenimentul reuneste cele mai active personalitati din mediul online, prezente pe cele mai importante platforme sociale ale momentului.

Evenimentul de Gala are loc la orele 19.00 si premiaza cele mai puternice voci din mediul online, iar in timpul zilei, incepand cu orele 13.00, au loc conferinte sustinute de creatorii de continut si branduri, pentru toti cei care vor sa ia parte la cele mai actuale subiecte din lumea influencerilor. Astfel, evenimentul ofera un mix perfect intre know-how, creativitate si inspiratie la nivel inalt.

Anul acesta, la editia aniversara, evenimentul isi propune sa aduca in prim-plan subiecte de mare interes pentru orice pasionat de mediul online. Printre vorbitorii acestei editii se numara: Andreea Raicu (Antreprenor online), Dana Rogoz (Actrita & Content Creator), Alina Ceusan (Content Creator), Andreea Balaban (Content Creator), Sanziana Negru (Content Creator), Sonia Argint (TV Host & Founder, Doer.ro), Gabriela Atanasov (Content Creator), Deea Codrea (Content Creator), Ana Nicolae (PR & Advertising Manager, AVON), Corina Sandu (Campaign & Categories Manager, Samsung), Cristina Stanciulescu (Journalist, Cristinastanciulescu.ro) si Mara Coman (Journalist, Maracoman.ro).

Gala de premiere Digital Divas Awards
Incepand cu orele 19:00, comunitatea creatorilor de continut din Fashion, Beauty si Lifestyle isi da intalnire la Digital Divas Awards, cea mai importanta gala dedicata celor care stralucesc in activitatea lor. An de an, pe scena competitiei urca cele mai apreciate personalitati online din sfera frumusetii pentru a primi recunoasterea publicului care a votat, alaturi de un juriu format din peste 50 de specialisti.

Anul acesta, in cele 17 categorii din concurs, au fost nominalizate 247 de persoane si proiecte online, care au fost apreciate de 58 de jurati – profesionisti in marketing si comunicare.

Pe langa momentele de inspiratie si spectacolul stilului din cursul galei, Digital Divas ofera si ocazii nenumarate de socializare cu celebritati din lumea modei si frumusetii si personalitati din industria online, iar brandurile partenere pregatesc multe suprize si activari speciale.

Mai multe detalii despre program, invitati si participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.digitaldivas.ro. Participarea este gratuita si deschisa pasionatilor de social media, brandurilor si agentiilor.

Digital Divas este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Avon Romania si cu sprijinul Samsung, Nespresso, Answear, Strongbow, Boiron Romania, Siviero Maria, WildAqua.