Meniu ☶

Production 2013 a dezvaluit secretele pentru imbunatatirea proceselor de fabricatie

Strategiile de imbunatatire a eficientei si competivitatii pentru fabricile din Romania, oportunitatile de optimizare a proceselor de fabricatie, dar si importanta factorului uman in organizatii, au fost cateva dintre temele principale ce s-au regasit in cadrul conferintei Production 2013, organizata de Evensys impreuna cu Arctic, pe 23 ianuarie la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.

In cele doua sesiuni ale conferintei participantii, in jur de 150, au avut ocazia sa intalneasca speakeri internationali si locali. Acestia au impartasit provocarile pe care le intampina fabricile romanesti, in contextul actual, si solutiile tuturor problemelor existente in procesul de productie.

Production Conference

“In timpul crizei cel mai bine este sa scoti in evidenta produsele cu care romanii pot face economii, orice economie conteaza: de timp, de bani, de resurse” a declarat Monica Iavorschi, Director General-Arctic.

Aliz Kozsa, Business strategist / Mentor-AK, este de parere ca factorul uman este cea mai sigura investitie intr-un business „Organizatiile sunt fiinte vii, masinile sunt doar instrumente”

Conceptul de inovatie a fost dezbatut pe larg in sesiunea a doua a conferintei. Cristi Nicoara, Director de Productie- Hochland a declarat: „Procesul de inovatie incepe cu consumatorul si dorintele acestuia”

Pe parcursul seminarului sustinut de Takashi Koizumi, reprezentant al Institutului Japonez de Mentenanta Fabricilor, participatii au aflat secretele sistemului de productie ce ajuta la preintampinarea pierderilor si este orientat spre produsul finit.