PR Forum Romania

Într-un domeniu în continuă schimbare precum cel al relațiilor publice, cunoștințele necesare pentru a fi cu un pas înaintea concurenței nu doar că evoluează, ci devin mai numeroase. PR Forum aduce la final de februarie cele mai noi tendințe și perspective în comunicare în cea mai mare întâlnire a practicienilor din domeniu. Te așteptăm să descoperi cele mai relevante idei, soluții concrete și studii de caz creative.

Evenimentul se adresează practicienilor și specialiștilor în relații publice și comunicare care doresc să afle informații esențiale și să-și formeze o imagine clară asupra transformărilor prin care trece industria de comunicare.

Detalii pe www.prforum.ro.

Vezi programul (PDF) al ediției din 2020

Aftermovie 2019

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.