Meniu ☶

Platforma Marketingforgood.ro: 70 de agentii de PR, marketing si digital ofera peste 2000 de ore de consultanta gratuita companiilor afectate de COVID-19

Dezvoltata din dorinta comunitatii de marketing de a sustine mediul de afaceri local, MarketingforGood.ro este o platforma care pune la dispozitia companiilor o serie de servicii oferite gratuit de agentii si consultanti cu recunoastere in Romania. Astfel, aproape 70 de agentii de PR, marketing si digital sau consultanti in business si-au luat angajamentul sa ofere, in mod voluntar, peste 2000 de ore de lucru pentru companiile mici sau mari a caror afacere a fost afectata de pandemia de COVID-19.

MarketingforGood.ro este o initiativa marca Evensys in colaborare cu Doza de Comunicare si face parte din platforma de know-how in domeniul comunicarii – BacktoBusiness.ro

Lansat la finalul lunii aprilie, MarketingforGood.ro a fost gandit ca un proiect menit sa ajute, prin consultanta si strategii clare de marketing, mediul de business din Romania care sufera din cauza crizei actuale. Intr-o perioada incerta pentru multi, plaforma a ajutat deja aproape 50 de companii sa primeasca o perspectiva noua asupra problemelor cu care se confrunta si idei valoroase pentru cum ar putea sa-si reinventeze afacerea. 

„Acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa ne unim fortele pentru a sustine afacerile aflate in dificultate. Daca nu ajutam companiile mici si antreprenorii care au nevoie de noi, s-ar putea ca ei sa nu mai existe peste cateva luni. Fie ca e vorba de magazinul cu produse preferate sau de o pensiune indragita de la munte, de un prieten fotograf de evenimente sau producatorul mic de fructe si legume proaspete, faptul ca agentiile de PR, marketing si digital le ofera din timpul lor, va contribui, indirect, la diminuarea efectelor crizei economice care ne va lovi pe toti, dupa pandemie”, spune Andra Iacob, Project Manager MarketingforGood.ro si Co-owner Doza de Comunicare. 

„Marile companii au resurse si strategii foarte clare pentru perioadele de criza. Cu toate acestea, nu s-au pregatit niciodata pentru o criza precum cea pe care o traim. Au nevoie acum de o infuzie mai mare de idei, validari si tactici noi. De asemenea, micile afaceri nu si-au imaginat vreodata ca vor fi spulberate efectiv de pe piata si au vazut cum peste noapte pierd tot ce au construit. Aflate intre depresie si neputinta, au nevoie acum de un boost de creativitate si de eficienta in tot ce fac ca sa se mentina pe linia de plutire. Indiferent de nevoile lor, atat companiile mari, cat si cele mici, vor gasi sustinere la agentiile care sunt alaturi de noi”, mentioneaza Cristian Manafu, Project Manager BacktoBusiness.ro si Managing Director Evensys.

Asadar, antreprenorii, companiile mici sau mari care au nevoie de ajutor se pot inscrie pe platforma www.marketingforgood.ro, pentru ocazia de a primi sfaturi utile de la agentii de profil, a se reinventa si a iesi cu bine din criza. De asemenea, sunt in continuare binevenite si agentiile de PR, marketing si digital care doresc sa ofere consultanta si sa dea o mana de ajutor companiilor in impas. 

Despre Evensys

Cu 14 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza o serie larga de evenimente, ce propune teme actuale si relevante atat pentru mediul de business local, cat si pentru cel din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Tehnologie & Social Media, Financiar & Investitii, Human Resources si Fleet Management & Facility Management.

Despre Doza de Comunicare 

Dozadecomunicare.ro este un birou virtual de discutii despre storytelling, PR, marketing, social media, advertising si jurnalism. Aici isi fac loc idei, articole, interviuri, evenimente si alte informatii utile sau amuzante din zona marcom. In spatele proiectului se afla o echipa de oameni pasionati, rasfirati prin toata tara, cu chef de vorba si un mare apetit pentru informatie de calitate. Fie din Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Brasov, Doza de Comunicare isi propune sa fie o sursa de inspiratie, dar si de resurse utile, atat pentru cei aflati la inceput de drum, cat si pentru profesionistii din domeniu.