Meniu ☶
PR Forum

Paul Holmes vine la PR Forum sa seteze tendintele in PR!

Fondator al The Holmes Report si SABRE Awards, Paul Holmes, unul dintre cei mai recunoscuti specialisti  internationali in relatii publice, vine pe 26 martie la PR Forum pentru a seta tendintele in PR si a afla insight-urile pietei locale.

Paul Holmes este un nume rasunator in industria de PR la nivel international, in anul 2000 acesta a fondat The Holmes Report, publicatie ce ofera analize si insight-uri ale industriei de relatii publice si SABRE Awards, una dintre cele mai prestigioase competitii de PR din lume.

PR ForumPaul Holmes si-a exprimat dorinta de a reveni in Romania pentru a discuta cu specialistii industriei locale, industrie pe care o considera cea mai creativa din Sud- Estul Europei.

Pe 26 martie, in prima zi a evenimentului PR Forum, la JW Marriott Grand Hotel, practicienii locali din PR si comunicare au ocazia sa-l intalneasca pe Paul Holmes si sa afle in premiera noi tehnici si abordari inovatoare care genereaza succesul in PR. Prezentarea va avea loc in cea de-a doua sesiune a evenimentului, alaturi de alti doi renumiti vorbitori internationali Pascal Beucler, Senior Vice President & Chief Strategy Officer, MSLGROUP si Boris Beker, Managing Partner, Chapter 4 Group.

Grupul Holmes a fost infiintat in anul 2000 de catre Paul Holmes, redactor- sef si director executiv, ce are mai mult de 20 ani de experienta in analiza si evaluarea activitatilor de relații publice. The Holmes Report este creat pentru profesionistii in relatii publice si ofera industriei articole si insight-uri cu privire la noile tendinte din domeniu. Paul Holmes este si fondatorul competitiei SABRE Awards, premii ce ofera an de an recunoastere celor mai bune campanii de PR si specialistilor care au contribuit la dezvoltarea industriei.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si program accesati www.prforum.ro