Meniu ☶

Vino la intalnirea pasionatilor de arta culinara!

Dupa 16 editii, Food Bloggers Conference, cea mai indragita conferinta dedicata pasionatilor de arta culinara, se reinventeaza intr-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference si adauga o noua componenta: gala de premiere Food Content Creators Awards. Noua editie va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti. 

Specialisti renumiti in sfera artei culinare, profesionisti cu experienta in domeniu si creatori de continut apreciati vor dezbate la Food Content Creators Conference cele mai noi tendinte, impartasind idei proaspete, povesti savuroase si abordari de succes in mediul online, dar si in bucatarie. Mai mult, evenimentul abordeaza modalitatile prin care pot fi obtinute colaborari eficiente si de durata intre brandurile relevante din zona culinara si persoanele active in mediul online.

Programul editiei de iarna de anul acesta cuprinde 3 sesiuni menite sa inspire pasionatii de arta culinara activi in social media si sa aduca in prim plan noutatile din universul gastronomiei:

How to Work with Brands

Cum sa construiesti colaborari de succes cu brandurile? Aceasta sesiune aduce impreuna creatori de continut indragiti si profesionisti cu experienta in industrie pentru a dezbate noile oportunitati de colaborare, adaptate la platformele actuale.

Christmas Inspiration: How to Make Your Seasonal Content Stand Out

Esti asteptat sa iei parte la o sesiune magica cu inspiratie pentru sarbatorile de iarna, unde fiecare moment devine o sursa de bucurie si creatie. Vorbitori apreciati iti vor prezenta idei unice pentru a crea continut culinar captivant in aceasta perioada speciala.

Chef Talks

In aceasta sesiune, bucatari indragiti impartasesc secrete culinare si experiente unice in universul gastronomic. Vei afla povesti inedite, tehnici inovatoare si perspective autentice asupra evolutiei constante a artei culinare.

Nume importante din sfera culinara locala si creatori de continut apreciati vor urca pe scena noii editii, dintre care:

 • Adrian Hadean
 • Oana Coanta (Chef Manager, Bistro de l’Arte)
 • Ovidiu Tiganus “Barbosu” (Content Creator)
 • Bogdan Alexandrescu “Dexter” (Chef & Entrepreneur)
 • Marian Zancianu (Head Chef & Owner, Zori Restaurant)
 • Leo Dumitru (Content Creator)
 • Marius Tudosiei (Chef Owner Bacania Veche & Bacania Veche Delicatese si Gradina)
 • Alexandra Manolache (Brand Manager Confectionery, Nestlé)
 • Roxana Dumitru (Marketing Director, De’Longhi Group)
 • Cristina Malai (Head Chef, Vie Bucharest)
 • Cristina Andrei (Content Creator)
 • Andreea Mira (Food Photographer)
 • Bogdan Ivascu (Business Manager, Maker Studio)
 • Adriana Sohodoleanu (Phd, Food Studies)
 • Mia Munteanu (Founder, Fennec Creative Studio)

Pe langa continutul bogat, Food Content Creators Conference ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment. Iubitoriide online si de bun gust vor avea parte de cadrul perfect pentru networking de calitate, evenimentul fiind o oportunitate pentru a cunoaste oameni noi, pentru a descoperi secretele celor din industrie si a crea conexiuni valoroase.

Mai mult, participantii vor avea ocazia sa descopere retete si tehnici speciale, in timp ce isi vor rasfata simturile cu o multime de gustari pregatite chiar sub ochii lor. Partenerii evenimentului ii vor surprinde pe cei prezenti cu momente demo live speciale si experiente memorabile in pauzele de networking. 

Gala de premiere Food Content Creators Awards 2023 va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, dupa conferinta din prima parte a zilei. Food Content Creators Awards va oferi recunoastere celor mai activi si apreciati creatori de continut culinar, celebrand acei creatori digitali care au imbogatit mediul online culinar local si eforturile lor in a impartasi cel mai inspirat si mai delicios continut. Prima editie propune 12 categorii in competitie, nominalizarile fiind votate de catre public si analizate de un juriu atent selectat, format din 70 de specialisti din zona de food, comunicare si digital.

Evenimentul se va desfasura exclusiv offline, cu participare doar in sala de conferinta de la JW Marriott Hotel Bucuresti. Mai multe detalii despre agenda si inscrieri sunt disponibile pewww.foodcontentcreators.ro.  

Pentru a fi la curent noutatile despre Food Content Creators Conference & Awards 2023, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si pagina de Instagram.

Food Content Creators Conference & Awards 2023 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul ElectroluxShanShi, Nestlé Dessert, KenwoodNutribullet,FinoFuchsOlympia