Meniu ☶

Ne vedem la Food Bloggers Conference 2021

Contextul pandemiei ne-a influentat viata si obiceiurile de zi cu zi in foarte multe moduri. Ne-a determinat, de pilda, sa intram mai des in bucatarie, sa dam o atentie mai mare alimentatiei si sa cautam surse de inspiratie. Apetenta pentru continutul culinar a crescut, iar comunitatile culinare, creatorii de retete, food bloggerii, instagramerii si vloggerii au fost parca mai activi ca oricand.

Continuand o traditie de 8 ani, Food Bloggers Conference revine cu o noua editie, pe 9 decembrie. Pregatit sa ofere celor pasionati de mediul online si de gastronomie sesiuni pline de idei si abordari proaspete, evenimentul va reprezenta, cu siguranta, o sursa de inspiratie pentru comunitatea culinara.

Conferinta propune, de asemenea, noi instrumente si tactici pentru cresterea audientei, retete de succes in blogging si modalitati prin care creatorii de continut pot lega colaborari de durata cu branduri relevante din industria alimentara si nu numai. 

Cea de-a treisprezecea editie ii va avea ca invitati pe: Mihaela Metaxa (Blogger Blondelish.com & Director de Creatie YUMcreative.com), Oana Irina Coanta (Chef Manager Bistro De L’arte), Nicolae Lica (Executive-Chef, Jw Marriott), Adrian Hadean (Chef), Florin Scripca (Chef), Alina Iancu (Promotor Branzeturi & Vinuri Locale), Teodora Juravle (Head of Marketing, Electrolux Romania), Andreea Retea (Blogger & Pr Consultant), Adriana Sohodoleanu (Doctor in Sociologia Practicilor Alimentare), Marius Tudosiei (Owner Bacania Veche), Georgiana Ilie (Creatoare Meal Planning de care te poti tine), Corina Dima (Blogger, de-corina.ro) si Mihai Toader (Chef, Soro.lume), Valentin Hristu (Antreprenor Horeca), Andreea Cotet (Creatoare 3mesepezi), Corina Rijnita (Creatoare 3mesepezi), Cristian China Birta (Antreprenor Digital Asociat in Agentia, Kooperativa 2.0). 

Accesul la transmisiunea online este gratuit, iar pentru participare este nevoie de o inscriere prealabila pe www.foodbloggers.ro. Evenimentul va fi transmis live pe 9 decembrie, incepand cu ora 10.00. 

Conferinta se va desfasura in format hibrid, cu o audienta restransa in sala de conferinta, in conditii de distantare fizica, si cu un public larg online.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu LidlRomania si in parteneriat cu NespressoShan’shiHochlandElectroluxKotanyi si Pastele Baneasa

Pentru a fi la curent cu noutatile despre #foodbloggers2021, urmariti pagina oficiala si evenimentul de pe Facebook.