Meniu ☶

Ne vedem la Digital Divas 2021!

Comunicarea online nu se schimba, evolueaza prin noi platforme, noi formate si mai ales prin noi creatori de continut, acestia bucurandu-se in prezent de o gama larga de modalitati prin intermediul carora pot interactiona cu comunitatilor lor.

Pe 16 septembrie, Digital Divas revine in mijlocul comunitatii online de Fashion, Beauty si Lifestyle cu o noua editie inedita, unde personalitati cunoscute si voci puternice din mediul digital vor urca pe scena pentru a aborda subiecte de mare interes si pentru a dezvalui secretele si strategiile care le-au adus lor succesul in social media si nu numai.

Conferinta Digital Divas
Digital Divas este despre inspiratie, creativitate si autenticitate. De mai bine de 9 ani, este locul de intalnire al celor care au curajul sa incerce, al creatorilor de frumos si al celor care stiu ca nu exista visuri prea mari.

Conferinta Digital Divas aduce sub lumina reflectoarelor specialisti cu experienta in online, cunoscuti bloggeri de Fashion, Beauty si Lifestyle, dar si celebritati indragite, oferind un mix perfect intre know-how si inspiratie. Timp de o zi, veti lua parte la interviuri si povesti savuroase, dezbateri interactive si vor fi oferite sfaturi utile oricarui pasionat de online.

Printre vorbitori acestei editii se numara: Andreea Raicu, Alexandra Stan, Dana Rogoz, Ioana Marzac-Sigarteu, Sinziana Iacob, Lorena Serban, Valerie Lungu, Ioana Puiu, Lorena Buhnici, Diana Cosmin, Andreea Ikdea, Raluca Radu.

Gala Digital Divas Awards
La finalul zilei, celebram impreuna cele mai active personalitati din mediul online local, fiind o seara dedicata celor care stralucesc in activitatea lor, celor care au depasit bariere si au daramat stereotipuri. In cadrul galei de premiere Digital Divas Awards vor fi premiate 15 categorii, iar nominalizatii pot fi vazuti pe www.digitaldivas.ro.

Evenimentul va fi transmis online, iar participarea este gratuita. Mai multe detalii despre program si inscrieri sunt disponibile pe site.

Digital Divas este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Avon, Samsung Romania, Nespresso, Answear, Teilor, Beefeater London, Boiron, Siviero Maria si iRobot.