Meniu ☶

A mai ramas doar o saptamana pana la Pharma Marketing Conference!

Aflat la cea de-a doua editie, Pharma Marketing Conference, cel mai asteptat eveniment dedicat promovarii produselor farmaceutice, are loc in acest an pe 11-12 martie 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.

Prima zi (11 martie) include o conferinta specializata, unde producatorii si distribuitorii de produse farmaceutice vor avea ocazia sa invete strategii eficiente de marketing.

Industria produselor farmaceutice cunoaste cele mai multe reglementari in Romania, de aceea oamenii de marketing sunt nevoiti sa gaseasca in permanenta noi strategii de promovare, modalitati de a ajunge la publicul tinta si tactici care sa duca la cresterea vanzarilor.

Conferinta de marketing pentru domeniul farmaceutic va analiza indeaproape noile tendinte si oportunitati din industrie, aducand in prim plan aspecte legale privind publicitatea, tactici eficiente de relatii publice si marketing.

In a doua zi a evenimentului (12 martie) va avea loc un training intensiv de digital marketing pentru industria farmaceutica sustinut de Rene Neubach (Consultant Multi-Channel Marketing, specializat in industria farmaceutica).

Rene este consultant in Multi-Channel Marketing, are numerosi clienti din zona farmaceutica, dar si din industria nonfarmaceutica, fiind responsabil de strategiile Multi- Channel, planuri strategice si concepte. Lista clientilor pe care ii are in portofoliu include companii precum: Merck, Amgen, Chiesi, Novartis, Roche, Sanofi si Astra Zeneca.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Cem Oguzcan (Product Manager, – Levitra, Bayer Healthcare Pharmaceuticals), Ilyan (Creative Director, Ilyan.com),  Roxana Gavriloaia (Regulatory Affairs Manager, Johnson & Johnson Consumer Romania), Delia Belciu (Asociat Manager, NNDKP), Marian Pana (Business Unit Director, CEGEDIM Customer Information), Laurentiu Mihai (Director Executiv, APMGR), Catalin Balcan (Trainer si Marketing Consultant in industria farmaceutica), Ion Gheorghe Petrovai (Marketing Manager, Vifor Pharma), Adina Vlad (Managing Partener, Unlock Market Research).

Evenimentul este organizat de Evensys, in parteneriat cu NNDKPCEGEDIM si Ilyan.com.

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.pharma-conference.ro

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.