Meniu ☶

Participa la cea mai asteptata conferinta de HR!

Intr-o lume a schimbarilor rapide si a provocarilor constante, domeniul resurselor umane evolueaza dincolo de limitele traditionale, devenind un factor crucial in adaptarea organizatiilor la noile paradigme ale mediului de afaceri. In acest context dinamic, conceptul de Employer Branding se contureaza ca o cheie esentiala pentru a atrage, retine si dezvolta talente in cadrul companiilor.

Cu tehnologii intr-o continua evolutie, relatii de munca reconfigurate si asteptari in schimbare din partea angajatilor, functia de HR joaca un rol pivotal in definirea strategiilor organizationale. Employer Branding Conference, ce va avea loc la Hotel JW Marriott din Bucuresti pe 26 septembrie, reprezinta o oportunitate esentiala pentru profesionisti, lideri si antreprenori de a explora noi orizonturi in domeniul Resurselor Umane si al construirii imaginii de angajator.

Ce instrumente si platforme pot fi folosite pentru a recruta mai usor si pentru a crea campanii creative care sa ajute la consolidarea brandul de angajator? Cum realizam un Employer Branding Audit, cum stabilim obiectivele, cum construim strategia si cum masuram rezultatele actiunilor? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul pe scena evenimentului.

Printre vorbitorii acestei editii, care vor aduce know-how la nivel inalt si perspective valoroase, se numara: Ionela Sulugiuc (Lidl Romania), Emilia Stroe (Sphera Franchise Group), Cosmin Dodoc (eMAG), Andreea Baciu (UiPath), Peter Hammer (Nagarro), Mirela Mateiasi (Agrii Romania), Dumitrita Ghenciu (Bosch Romania), Adrian Stanciu (BISM), Alina Gheuca (KPMG), Ana Maria Crivat (HEINEKEN Romania), Loredana Vatavoiu (Up Romania), Mirela Tanase (Exploratist), Bogdan Badea (eJobs Group), Dan Moraru (7Card by Gympass), Cristina McCarthy (Ravago Group), Octavian Gheorghe (GMP PR), Ana-Maria Diceanu (Brain 4 Strategy).

STUDIU IN EXCLUSIVITATE
Pe 26 septembrie, in premiera, vom afla cat de mult investesc companiile din Romania in brandul de angajator, ce tool-uri folosesc pentru construirea si consolidarea imaginii pe care o au in ochii candidatilor si a angajatilor, ce merge si ce nu, dar si care sunt pasii pe care vor sa ii faca in aceasta directie in perioada urmatoare. Acestea sunt doar cateva dintre subiectele incluse in studiul “Te afli pe radarul candidatilor?” realizat de eJobs Romania, special pentru Employer Branding Conference 2023.

Mai multe detalii despre program, invitati si participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro.

Employer Branding Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul Bosch Romania, Nagarro, eMAG, Exploratist, Sphera Franchise Group, HEINEKEN Romania, KPMG Romania, Up Romania, Agrii Romania, 7Card by Gympass, eJobs Group si International House Bucharest.