Meniu ☶

Food Bloggers Conference promoveaza arta culinara in mediul online

Pe 7 iunie, la JW Marriott Grand Hotel, Food Bloggers Conference revine cu o noua editie dedicata bloggerilor pasionati de arta culinara, specialistilor in gastronomie si reprezentantilor celor mai active branduri in mediul digital. Conferinta include demonstratii live, prezentari utile si o dezbatere cu renumiti chefs.

Programul acestei editii va acoperi subiecte de interes atat pentru blogosfera culinara, cat si pentru antreprenorii din HORECA. De la utilitatea Instagramului, abordari practice si solutii pentru cresterea blogului si a vizibilitati in fata brandurilor, pana la secretele din spatele unor cariere impresionante in mari restaurant din tara si strainatate.

Cele trei sesiuni vor purta participantii intr-o calatorie inedita care va incepe cu o sesiune de Live Demo, ce le va surprinde simturile, urmata de o serie de prezentari interactive despre cele mai populare platforme sociale si se va incheia cu o discutie motivationala cu unii dintre cei mai buni chefs romani.

Vorbitorii din cadrul acestei editii Food Bloggers Conference sunt: Chef Adrian Hadean, Chef Alex Petricean, Chef Nicolai Tand, Chef Alex Dumitru, Chef Bogdan Alexandrescu, Liviu Popescu (Fratelli Group), Camelia Juganaru (Gateste Usor), Brindusa Birsan (Instagrammer), Valentin Hristu (Paine si Vin), Oana Bulexa (MSL The Practice), Bianca Grip (Gripads Agency) si François-Xavier D’Hollander (One Beer Later).

Evenimentul este transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 7 iunie.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu Lidl si in parteneriat cu Beko, Gelatelli, Kenwood si Shan’shi.