Meniu ☶

Fleet Management Conference revine!

Fleet Management Conference, evenimentul care prezinta cele mai bune solutii de optimizare a managementului flotei de vehicule, revine cu o noua editie pe 6 septembrie 2022, la Crowne Plaza Bucharest.

Conferinta aduce in prim-plan strategii eficiente pentru administrarea flotelor si parcurilor auto, solutiile tehnologice ale momentului si sfaturi pentru imbunatatirea sistemelor operationale. Participantii pot invata cum sa dezvolte corect strategii externe si interne pentru operatiile desfasurate, alaturi de jucatori importanti ai industriei, manageri de flote, detinatori de parcuri auto, dar si de multi alti specialisti si consultanti ai domeniului.

Fleet Management Conference este un bun prilej pentru a dezbate si valida cele mai bune practici pentru indeplinirea unor obiective precum cresterea eficientei flotei auto, o buna coordonare a vehiculelor sau un cost operational scazut. Mai mult, cadrul relaxat si atmosfera primitoare ofera contextul ideal pentru networking si schimbul de idei cu profesionistii din industrie.

Printre vorbitorii editiei de anul acesta se numara: Olivier Peijs (Vice President Fleet Sales, Solera Audatex), Lucian Baltaru (Ceo, Sameday), Dan Stefan (Co-Fondator, Autonom Grup), Cotiso Lascu (Manager Proiect GNCV, Engie Romania), Dumitru Tudorache (Department Manager Vehicle & Transportation Management, Corporate Real Estate Management, OMV Petrom Global Solutions SRL), Costin Rotaru (Fleet Manager, Freshful By Emag), Vlad Daniel (Distribution Channel Manager, Lektri.co).

Fleet Management Conference este un eveniment organizat de Evensys, realizat in parteneriat cu Renault Romania, Autonom, Solera | Audatex si Engie Romania.

Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.fleetconference.ro.