Meniu ☶

Fii parte a fenomenului Digital Divas

Digital Divas, evenimentul de referinta in lumea creatorilor de continut din Fashion, Beauty & Lifestyle revine cu o noua editie indrazneata si plina cu culoare. Pe 7 septembrie, cel mai indragit eveniment al toamnei ofera un nou maraton de idei proaspete, experiente unice, povesti pline de emotie, networking valoros si inspiratie fara margini.

Creatori de continut, specialisti in comunicare, reprezentanti ai brandurilor si pasionati de social media se reunesc la Palatul Bragadiru pentru a schimba idei, a primi o doza de inspiratie si a se lasa ghidati de curaj si frumusete in toate formele. Evenimentul aduce impreuna oamenii implicati si iubiti pentru continutul pe care il creeaza, ce vor oferi sfaturi utile oricarui pasionat de online.

De-a lungul zilei, vom afla povestile creatorilor apreciati pentru autenticitatea de care dau dovada, dar si secretele care au adus succesul digital in randul celor mai importante nume din online. Curajul, determinarea si pasiunea vor gravita si in 2023 in jurul fenomenului Digital Divas, iar creatorii de frumos vor impartasi provocarile si oportunitatile pe care le-au intalnit in drumul lor.

Mai mult, Digital Divas ofera un mix perfect de inspiratie si know-how valoros, aducand in prim-plan ultimele tendinte din mediul online, tactici eficiente si abordari inedite pentru crearea de continut in peisajul digital actual.

Personalitati de calibru din mediul online si nume sonore precum: MiraIrina ManeaValerie LunguSinziana IacobEmil RengleMimiMaria ZvincaAmy ClaireLorena Visan si Louis Florea, dar si profesionisti cu experienta in industrie ca: Ana Nicolae (Head of Communication, Avon Romania & Moldova), Monica Munteanu (Marketing & PR Specialist, Strategic Events & Communication), Georgiana Pana (Marketing Manager, Answear Romania) si Octavian Gheorghe (Social Media Strategist & Influencer Aficionado) vor stapani scena conferintei de anul acesta.

Programul editiei cuprinde o serie de dezbateri si interviuri pline de informatii actuale, povesti de succes si perspective noi despre puterea continutului digital astazi:

SESIUNEA 1: DARE TO CREATE

Care sunt cele mai fresh tendinte in social media? O sesiune care aduce impreuna tanara generatie de creatori pentru a dezbate felul in care evolueaza platformele, oferind noi perspective pentru cresterea vizibilitatii si a interactiunii cu audienta.

SESIUNEA 2: DARE TO SUCCEED

Cum sa ai colaborari de succes cu brand-urile? Sesiunea aduce fata in fata creatori de continut, manageri de brand si profesionisti cu experienta in industrie pentru a cauta impreuna noi oportunitati de colaborare, adaptate la platformele in voga.

SESIUNEA 3: DARE TO INSPIRE

Ce inseamna autenticitatea astazi in mediul online? O serie de discutii pline de inspiratie despre puterea social media, viata in lumina reflectoarelor si curajul de a-ti urma visurile.

DIGITAL DIVAS AWARDS 2023

Gala Digital Divas ofera de peste 10 ani recunoastere eforturilor pe care comunitatea creatorilor de continut din Fashion, Beauty & Lifestyle le depune zi de zi, celebrand personalitatile din mediul online local care stralucesc in activitatea lor.

Editia din 2023 a extins acoperirea catre noi zone de continut si noi creatori, aducand o serie de noutati in cele 19 categorii ale competitiei. Anul acesta personalitatile online nominalizate au fost apreciate de 87 de jurati – profesionisti in marketing si comunicare. In seara zilei de 7 septembrie, de la ora 19:00, participantii vor descoperi castigatorii de anul acesta ai competitiei, aplaudand cei mai implicati si activi creatori digitali.

Pe langa informatiile utile si spectacolul stilului, Digital Divas ofera si multe ocazii de socializare cu nume sonore din sfera de Fashion, Beauty si Lifestyle si personalitati din industria online, iar brandurile partenere pregatesc surprize inedite si activari speciale.

Mai multe detalii despre program, invitati si participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.digitaldivas.ro.

Digital Divas este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Avon Romania si cu sprijinul Answear, Raffaello, Banca Transilvania, Boiron Romania, Nespresso, Siviero Maria, Teilor, Sheba.