Meniu ☶

Evensys lanseaza Young PR Seminar – eveniment dedicat studentilor pasionati de Comunicare

Sub umbrela PR Forum, Evensys organizeaza Young PR Seminar, eveniment dedicat tinerilor pasionati de relatii publice si comunicare, care doresc sa isi dezvolte cariera in domeniu. Evenimentul va avea loc pe 26 martie 2015 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va fi organizat in parteneriat cu Orange Romania.

Avand tema PR for Companies – Behind the Scenes, seminarul va fi conceput sub forma a doua sesiuni aplicate, in care specialisti in comunicare din companii si din agentii de PR renumite vor impartasi experiente proprii si vor raspunde intrebarilor tinerilor aflati la inceput de drum profesional.

Printre vorbitorii prezenti la eveniment se numara Veronica Dogaru – Corporate Communication Manager Orange Romania, Carmen Ghita – Internal Communications & Social Media Specialist Raiffeisen Bank Romania, Elena Bululete – Partner Conan PR, Florina Badea – Senior PR Consultant, Alina Stan – CSR Officer Orange Romania, iar subiectele dezbatute vor acoperi domenii precum Comunicarea de Brand, Comunicarea Interna, Responsabilitatea Sociala Corporatista, PR-ul Digital si Social Media.

La seminar pot participa studenti in an terminal, care in facultate au urmat cursuri de Comunicare, PR, Publicitate sau Marketing.  Participarea se face pe baza unei invitatii primite in urma procesului de selectie realizat de catre organizatori. Pentru a solicita o invitatie, participantii trebuie sa completeze formularul disponibil pe site-ul http://prforum.ro/youngpr/  si sa raspunda, in maximum 1000 de caractere, la intrebarea: ,,Ce te motiveaza sa participi la acest eveniment?”

Mai multe informații puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: http://prforum.ro/youngpr/.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.