Meniu ☶

Evenimente 2015

taxeu
EDITIA 9, 12-13 FEBRUARIE 2015, CROWNE PLAZA HOTEL, BUCURESTI

Aflat la cea de-a noua editie, TaxEU este cel mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate, organizat de-a lungul timpului impreuna cu cele mai importante companii de consultanta fiscala din Romania. Editia din acest an va realiza o ampla analiza a schimbarilor majore ce vor marca in mod inevitabil peisajul fiscal romanesc, in contextul armonizarii legislatiei interne cu noile reglementari de la nivel european.

dmf
EDITIA 9, 26-27 FEBRUARIE 2015, CROWNE PLAZA HOTEL, BUCURESTI

Cel mai important eveniment de promovare in mediul online, revine cu a IX-a editie, in cadrul careia veti descoperi noi strategii si oportunitati pe care le ofera canalele de marketing digital, care va vor ajuta sa creati mai multa interactiune cu consumatorii si mai multe conversii.

pharma
EDITIA 2, 11-12 MARTIE 2015, CROWNE PLAZA HOTEL, BUCURESTI

Evenimentul se adreseaza promovarii produselor farmaceutice si reuneste specialisti din industrie, care vor impartasi companiilor tactici, strategii, idei si solutii pentru a promova eficient produsele si serviciile lor. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa afle informatii esentiale si sa aiba o imagine clara asupra strategiilor utilizate in comunicarea companiilor farmaceutice.

production
EDITIA 3, 16-17 MARTIE 2015, CROWNE PLAZA HOTEL, BUCURESTI

Cea de-a treia editie a evenimentului va reuni liderii industriei, persoane de decizie si specialisti ce vor discuta despre oportunitatile si provocarile pe care le intampina fabricile in procesul de productie si schimbarile ce trebuie aplicate pentru cresterea calitatii productiei, imbunatatirea eficientei echipamentului si eficienta lucratorului.

prforum
EDITIA 9, 26-27 MARTIE 2015, JW MARRIOTT HOTEL, BUCURESTI

Pe 26 -27 martie 2015 va avea loc cea de-a noua editie a evenimentului PR Forum, ce se adreseaza practicienilor si specialistilor in relatii publice si comunicare. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa afle informatii esentiale si sa isi formeze o imagine clara asupra transformarilor prin care trece industria de comunicare. Editia va dezbate in mod particular tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de PR in contextul economic actual.

mobile
EDITIA 8, APRILIE 2015, BUCURESTI

Mobile Marketing Forum, cea mai importanta conferinta anuala dedicata promovarii in mediul mobile se adreseaza atat profesionistilor din zona de marketing, comunicare si dezvoltare online, cat si reprezentantilor din agentii interactive si companii care activeaza in zona mobile. Evenimentul va oferi solutii de optimizare a bugetului, de crestere a vanzarilor in mediul mobile si idei de creare a unor campanii eficiente.

public-affair
EDITIA 1, 23 APRILIE 2015, BUCURESTI

Aflat la prima editie, Public Affairs Forum isi propune sa reuneasca comunitatea de Public Affairs din Romania. Evenimentul va aduce in prim plan oportunitatile si  provocarile pe care le infrunta comunitatea, aspecte privind activitatile de lobby si relatia cu organizatiile.

hotel
EDITIA 8, 6-7 MAI 2015, JW MARRIOTT HOTEL, BUCURESTI

Pe 6-7 mai 2015, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc cea de-a opta editie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania. Specialisti din domeniu, reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor fi prezenti la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference pentru a identifica noi oportunitati de business.

jscamp
EDITIA 2, 2 IUNIE 2015, BUCURESTI

Cea de-a doua editie JSCamp Romania va avea loc pe 2 iunie 2015 si va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde  sesiuni de conferinte intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate.

facility
EDITIA 7, 4-5 IUNIE 2015, JW MARRIOTT HOTEL, BUCURESTI

Facility & Property Management Conference  este dedicat specialistilor din zona de mentenanta si gestionare a utilitatilor din cadrul cladirilor. Cele doua zile de conferinte si seminarii vor oferi o introspectiva ampla asupra tendintelor regionale si locale cu care se confrunta aceasta industrie, care sunt semnele pozitive si provocarile induse de peisajul economic global si regional asupra acestui domeniu, alaturi de o suma de alte subiecte de interes pentru reprezentatii din zona de FPM.

divas
EDITIA 3, IUNIE 2015, BUCURESTI

Digital Divas isi propune si in acest an sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online, in zona de fashion si beauty si sa aduca in prim plan povesti de succes. Sesiunile de conferinta  ale evenimentului vor evidentia modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia.

marketing360
Editia 6, iUNIE 2015, BUCURESTI

Editia cu numarul sase a evenimentului aduce in prim plan discutii pe baza celor mai recente tendinte identificate in marketing si advertising, noilor oportunitati generate de contextul mediului de afaceri si care au reorientat strategiile de marketing ale companiilor in ultima perioada, dar si celor mai inspirate si eficiente strategii de imbunatatire a performantei brandurilor.

socialmediaforparents
EDITIA 3, IULIE 2015, BUCURESTI

Cea de-a treia editie Social Media for Parents va reuni parintii activi in mediul online si va aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia. Evenimentul va dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media. Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

marketingb2b
Editia 4, SEPTEMBRIE 2015, BUCURESTI

Marketing B2B va aduce in prim plan strategii de integrare eficienta in mixul de marketing, strategii de generare a leadurilor de vanzari, realizarea unui plan de marketing strategic si tactici de dezvoltare a brandurilor.Evenimentul va prezenta cele mai bune strategii de marketing integrat pentru jucatorii B2B, implementarea cu succes a campaniilor folosind resurse limitate si solutii utile pentru derularea campaniilor in mediul digital.

smartweb
Editia 3, SEPTEMBRIE 2015, BUCURESTI
In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de web- design, in cadrul unor sesiuni extinse si intensive alaturi de specialistii invitati. Printre temele ce vor fi abordate se regasesc: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience

webstock
Editia 8, 2 OCTOMBRIE 2015, BUCURESTI

Cea de-a opta editie Webstock, cel mai mare eveniment de comunicare si Social Media din Romania, va reuni comunitatea online locala si isi propune sa aduca in prim plan persoane care au avut initiative de a schimba lucrurile din jurul lor, persoane implicate, dar si care considera Internetul un loc de dezvoltare.

promotions360
Editia 6, OCTOMBRIE 2015, BUCURESTI

Promotions 360 este un eveniment dedicat comunitatii de profesionisti din marketing, FMCG si retail si isi propune sa ofere multiple oportunitati de invatare si networking. Participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre inovatia in retail, comportamentul consumatorului roman, dar si despre strategiile si tacticile eficiente de realizare a promotiilor online si in-store.

etravel
Editia 4, OCTOMBRIE 2015, BUCURESTI

eTravel Conference va aduce in prim plan strategii de dezvoltare si extindere a afacerilor din industria turismului, tactici de promovare online pentru cresterea vanzarilor si solutii ale problemelor pe care furnizorii de servicii turistice le intampina in viata de zi cu zi. Se vor prezenta oportunitatile si tendintele actuale din industria turismului, dar si strategii de optimizare a costurilor destinate promovarii online.

fleet
Editia 4, OCTOMBRIE 2015, BUCURESTI

Fleet Management Conference ofera participantilor oportunitatea de a afla cele mai eficiente strategii si solutii in administrarea flotelor auto, cum se poate obtine un cost operational scazut si cum se realizeaza optimizarea activitatilor de fleet management. Experti in domeniu vor prezenta cele mai bune tactici pentru a mentine la un nivel inalt infrastructura tehnica si cea organizationala, departamentul de logistica si flotele auto.

foodbloggersEditia 2, NOIEMBRIE 2015, BUCURESTI

Food Bloggers Conference, eveniment local dedicat blogging-ului culinar va oferi oferi participantilor ocazia de a-i intalni pe unii dintre bloggerii cunoscuti din domeniu, dar si pe specialistii in comunicare, care vor prezenta secrete in blogging si promovare.Inspiratie, strategii de succes, networking, tendinte si oportunitati, pe scurt, o zi plina de informatii, dar si de idei pe care poti sa le aplici pe viitor.

futurepfmedia
Editia 3, NOIEMBRIE 2015, BUCURESTI

Evenimentul dezbate teme actuale, provocarile si oportunitatile industriei si efectele pe care noile tehnologii le au asupra domeniului publicitatii, mobile si a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului si schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicitatii si mediului mobile.

2006 | 2007| 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023