Meniu ☶

Employer Branding Conference revine toamna aceasta la București!

Într-un moment în care tot mai mulți factori neprevăzuți afectează lumea afacerilor, una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă companiile astăzi este accesul la oamenii talentați. Lipsa oamenilor buni îi ține pe manageri treji noaptea și are un impact asupra succesului și evoluției companiilor. Pentru a ajunge mai repede în topul alegerilor posibililor voștri angajați, Evensys îi invită pe oamenii din HR, recrutare și comunicare internă la cea de-a 5-a ediție a Employer Branding Conference, care va avea loc pe 15 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

În prezent, atragerea viitorilor angajați este un lucru dificil. Costurile de angajare au crescut în ritm alarmant. Însă, potrivit LinkedIn, companiile cu un brand de angajator puternic se bucură de o scădere, în medie, de 43% a costurilor pentru angajarea unui candidat, în comparație cu companiile concurente. Acestea au reușit să construiască un brand aliniat la nevoile de business pe termen lung și atrag în mod natural potențialii candidați, în loc să investească bugete mari în campanii de publicitate și marketing.

În acest moment, angajatorii români se confruntă cu o lipsă majoră a forței de muncă – există prea multe locuri de muncă, dar nu destui angajați. Astfel toată lumea concurează pentru cele mai bune talente.

Companiile care investesc în brand-ul de angajator au un avantaj competitiv pe termen lung, iar Employer Branding Conference caută să aducă cele mai noi idei pentru oamenii de HR, studii de caz relevante și exemple de bune practice in domeniul resurselor umane.

Cea de-a cincea ediție a conferinței reunește cei mai buni specialiști în domeniu, cu scopul de a oferi participanților acces la know-how și studii de caz prezentate de reprezentanții unor branduri de top precum: Alex Bratu (Country Manager, JYSK Romania), Alina Vesca (L&D and Talent Manager, Vodafone Romania), Alexandru Lăpușan (CEO & Founding Partner, Zitec), Irina Ignătescu (HR Director, McDonald’s Romania), Viorela Marcu (Employer Branding Specialist EMEA & APAC, UiPath), Marius Ciurariu (Director de Resurse Umane, Provident), Mădălina Uceanu (Managing Partner, Career Advisor).

9 motive pentru a participa la conferință

Dacă ești interesat de atragerea candidaților, vei învăța:

• să atragi candidații potriviți companiei tale

• să transformi angajații în ambasadori de brand

• să îmbunătățești experiența oferită candidaților

• să măsori eficient eforturile depuse până acum să descoperi noi instrumente și bune practici

• să îmbunătățești dinamica procesului de recrutare

Dacă ești interesat de păstrarea angajaților, vei învăța:

• să descoperi noi metode prin care să îmbunătatesti procesul de retenție

• să comunici eficient cu angajatii

• să oferi mai multe oportunități de dezvoltare în cadrul companiei

• să descoperi noi instrumente și bune practici

Mai multe detalii despre eveniment, program și înregistrare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro

Employer Branding Conference este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România și Vodafone România.