Digital Divas

Poveștile de succes și ideile proaspete își fac apariția în fiecare an pe scena Digital Divas! Evenimentul înglobează trei elemente cheie: libertate, creativitate și inspirație. Pentru că ai libertatea de a-ți alege propriul drum, pentru că ai energie și curaj, pentru că ești un creator de frumos și pentru că știi că nu există visuri prea mari. Pentru că tu știi exact cine ești, te așteptăm alături de noi la o noua ediție Digital Divas îndrăzneață, plină de inspirație și informații de top. Digital Divas este un moment dedicat unei frumuseți libere, nonconformiste și curajoase.

Conferința Digital Divas este un mix perfect între know-how si inspirație și va aduce pe scenă specialiști recunoscuți și nume interesante din online. Cele trei sesiuni vor oferi povești savuroase, dezbateri interesante și sfaturi utile oricărui pasionat de online.

Digital Divas Awards reprezintă o celebrare a celor mai active personalități din mediul online local, fiind o seară dedicată celor care strălucesc în activitatea lor, celor care au depășit bariere și au dărâmat stereotipuri.

În fiecare an, Digital Divas este cel mai important loc de întâlnire al creatorilor de conținut, fie că scriu pe blog, sunt activi pe Instagram, au o experiență îndelungată pe Facebook sau și-au format o comunitate pe Youtube. Pregătește-te să îi întâlnești pe cei mai mai buni și creativi oameni din online.

Detalii pe www.digitaldivas.ro.

Vezi programul (PDF) al ediției din 2019

Aftermovie 2019

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.