Meniu ☶

Cursuri intensive si informatii practice la prima editie PR Academy!

Cel mai mare eveniment de comunicare si relatii publice din Romania, PR Forum, lanseaza pe 26 aprilie, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prima editie a platformei de cursuri intensive dedicate industriei de comunicare, PR Academy.

PR Academy este o platforma de learning ce va ingloba o serie lunga de workshop-uri intensive dedicate practicienilor din relatii publice si comunicare. Cursurile se vor desfasura in module de „jumatate de zi”, iar training-urile vor oferi cunostinte practice si un maximum de interactivitate participantilor, fiind sustinute de cele mai cunoscute agentii de PR din Romania: ImagePR, GolinHarris, GMP PR si The Practice.PRAcademy

Participantii pot alege din cele patru seminarii aplicate, care vor oferi informatii avansate din cele mai dezbatute domenii ale relatiilor publice: Crisis Communication Today, Social Media in Practice, Effective Internal Communication Planning si Creativity in PR.

Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include două conferinţe intensive şi trei secţiuni interactive care vor aborda tendinţele, oportunităţile şi provocările actuale ale industriei de PR şi comunicare. Printre temele abordate, se numara: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrata, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice si Comunicare Corporate etc.

La finalul primei zile, in cadrul PR Forum va avea loc si prima editie a PR Excellence Awards 2013, gala ce ofera recunoastere celor mai buni profesionisti din domeniul comunicarii. Intr-un cadru exclusivist, gala va reuni cele mai importante nume din industria locala la o seara speciala de networking, iar participantii vor avea posibilitatea sa intalneasca cei mai buni specialisti in relatii publice.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti consulta site-ul evenimentului: www.prforum.ro.