Meniu ☶

Visualfest revine cu o noua editie!

Astazi, cand toate platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu comunicarea vizuala si cand eforturile lor se indreapta spre a oferi experiente multimedia creative, Evensys aduce o noua editie a celui mai important eveniment despre continut vizual – Visualfest Romania 2021.

Pe 7 iulie, specialisti si creatori care anticipeaza trendurile si revolutioneaza comunicarea online se reunesc pentru a oferi momente de inspiratie, know-how valoros si informatii utile pentru o comunicare vizuala eficienta.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Mihaela Noroc (The Atlas of Beauty), Alex Galmeanu (Photographer), Amalia Nastase (Content Creator), George Buhnici (Entrepreneur & Content Creator), Raluca Hagiu, Lorena Serban (Content Creator), Ioana Dumitrache (Content Creator), Olivia Addams (Content Creator), Ioana Visanescu (Content Creator), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger), Paul Tanase (Art Director ontheroof), Anca Duse (Content Creator & Photographer), Monica Jitariuc, Mihnea Ratte (Photographer), Edi Brandabura (Content Creator), Mih Lovin (Partner, Creative VR).

Dintre subiectele acestei editii:
Visual Creation – Cum creezi continut vizual original si ce aplicatii ai la indemana
Video Production – Ce dotari tehnice trebuie sa ai in vedere cand produci clipuri video
Success Stories – Cum creeaza continut si isi pregatesc proiectele creatori apreciati de public
Content Promotion – Cum iti promovezi continutul si cum iti cresti numarul de followers
Brand Partnerships – Cum reusesti sa colaborezi cu brandurile si sa participi la campanii
Visual Trends – Ce continut atrage atentia cel mai mult acum, de la stories la TikToks si Reels

Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.visualfest.ro.

Visualfest 2021 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Grupul Maresi si cu sprijinul Banca Transilvania, Gelato Madre, Finn Crisp, Laptele Maresi si YO.

Evenimentul este organizat sub conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.