Meniu ☶

Conferinta de iarna a bloggerilor culinari

Pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel, ne asteapta o noua editie Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul digital. Va fi o editie cool, care iese din zona de confort, cu abordari noi si un val de schimbare in blogging!

Prima sesiune va fi una deosebita, participantii asistand la demo-uri oferite de un chef, un patiser, un barista si un somelier. Fiecare speaker va prezenta intr-un mod interactiv tips & tricks si lucruri inedite despre specialitatile pregatite.

Urmatoarele doua sesiuni vor veni ca o completare fireasca imbinand o dezbatere despre bucataria locala si tendintele globale vazute prin ochii unor chefi si antreprenori si o discutie spumoasa despre blogosfera si noile tendinte.

Printre speakerii Food Bloggers Conference 2018 Winter Edition se numara: Chef Florin Dumitrescu, Chef Samuel Le Torriellec, Chef George Baciu, Laura Laurentiu (Lauralaurentiu.ro), Sebastian Farcas (Barista), Olguta Oana Iliescu (Pastry Chef), Mirela Mateescu (Wine curator & sommelier), Chef Cristi Lazar, Gabriel Gavrilescu (Amuse Bouche), Alexandra Craciun (Pinch of Salt), Mia Munteanu (Thenatureproject.ro), Iulia Albu (Celebrity Influencer), Darius Vlad Cretan (Condimentele lui Nosfe), Brindusa Birsan (Instagrammer), Tania Bordianu (Retecutania.ro).

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 4 decembrie.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu Lidl si in parteneriat cu Beko, Haagen-Dazs, Nespresso, Nestle si Fuchs.