Meniu ☶

Comunicate

LEARN MORE ABOUT OUR EVENTS

Dezvolta-ti aptitudinile la Digital Marketing Forum

Digital Marketing Forum revine in 2024 cu o noua serie de cursuri intensive, pentru specialistii care doresc sa isi aprofundeze cunostintele in promovare online.

[mai mult...]

Afla strategii de business la TopHotel Conference 2024!

Pe 28-29 mai, ne vedem la TopHotel Conference 2024 cu lideri de opinie, care sunt pregatiti sa dezbata cele mai noi tendinte si provocari din industria ospitatitatii.

[mai mult...]

Cel mai mare eveniment de marketing digital al anului

Noua editie Digital Marketing Forum, cel mai longeviv eveniment dedicat promovarii online din Romania, va reuni elita specialistilor marcom, pe 25-26 aprilie, la Hotel JW Marriott Bucuresti.

[mai mult...]

Descopera lumea HR-ului la Employer Branding Conference 2024

Cea de-a 12-a editie a Employer Branding Conference, evenimentul cheie in domeniul Resurselor Umane, va avea loc pe 11 aprilie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

[mai mult...]

Afla noile tendinte in gestionarea proprietatilor

Property & Facility Management Conference, cel mai asteptat eveniment specializat pe servicii de administrare si gestionare a cladirilor si proprietatilor, revine cu o noua editie. 

[mai mult...]

Ia parte la cea mai mare intalnire a expertilor in HR!

Pe 11 aprilie 2024, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, va avea loc cea de-a 12-a editie a celui mai asteptat eveniment despre promovarea brandului de angajator din Romania.

[mai mult...]

Start inscrieri la TopHotel Awards 2024

TopHotel Awards, cea mai prestigioasa competitie care celebreaza excelenta in industria ospitalitatii din Romania, revine cu o noua editie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Bucuresti, pe 28 mai 2024.

[mai mult...]

Participa la prima editie TaxEU Forum Cluj-Napoca

TaxEU Forum, eveniment de referinta pentru specialistii in domeniul fiscalitatii, revine pe 28-29 februarie 2024 cu o editie organizata in premiera la Cluj-Napoca.

[mai mult...]

Noutatile fiscale se discuta la TaxEU Forum 2024

A XVIII-a editie a TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate din Romania, va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la JW Marriott Hotel din Bucuresti.

[mai mult...]

Castigatorii Food Content Creators Awards

Miercuri, 6 decembrie, a avut loc cel mai asteptat eveniment dedicat pasionatilor de gastronomie activi in mediul online, Food Content Creators Conference & Awards 2023.

[mai mult...]

Vino la intalnirea pasionatilor de arta culinara!

Food Bloggers Conference se reinventeaza intr-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference si adauga o noua componenta: Food Content Creators Awards. Te asteptam pe 6 decembrie, la JW Marriott. 

[mai mult...]

Marketing B2B Conference 2023 se apropie!

Pe 17 noiembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, lideri de piata, experti in marketing si profesionisti apreciati vor impartasi perspective cheie si vor dezvalui strategii inovatoare care au generat succes in mediul B2B.

[mai mult...]

Descopera tactici revolutionare in marketingul B2B

Pe 17 noiembrie, la hotel JW Marriott din Bucuresti, Marketing B2B Conference 2023 isi propune sa reuneasca profesionisti din industria marketingului pentru a dezbate si a impartasi cele mai noi strategii.

[mai mult...]

O noua editie Fleet Management Conference!

Cel mai important eveniment unde se dezbat si analizeaza ultimele tendinte in administrarea eficienta a flotelor auto revine cu o noua editie pe 19 septembrie, la Crowne Plaza Bucharest.

[mai mult...]

Fii parte a fenomenului Digital Divas

Digital Divas, evenimentul de referinta in lumea creatorilor de continut din Fashion, Beauty & Lifestyle revine cu o noua editie si ofera un maraton de idei proaspete, experiente unice, povesti pline de emotie, networking valoros si inspiratie fara margini.

[mai mult...]

Participa la cea mai asteptata conferinta de HR!

Employer Branding Conference, ce va avea loc la Hotel JW Marriott din Bucuresti pe 26 septembrie, reprezinta o oportunitate esentiala de a explora noi orizonturi in domeniul HR si al construirii imaginii de angajator.

[mai mult...]

Start inscrierilor la Employer Branding Awards!

Employer Branding Awards, competitia celor mai bune proiecte despre comunicarea si pozitionarea brandului de angajator, revine cu cea de-a doua editie, pe 26 septembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

[mai mult...]

O noua editie savuroasa Food Bloggers Conference

Food Bloggers Conference reuneste pe 13 iunie la JW Marriott Hotel chefs de renume, creatori de continut indragiti si specialisti in promovare online pentru o noua calatorie prin lumea gastronomiei.

[mai mult...]

Te asteptam la TopHotel 2023!

TopHotel Conference & Awards, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii din Romania, revine cu o noua editie, pe 23-24 mai, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

[mai mult...]

Cea mai mare editie Digital Marketing Forum

Cel mai mare eveniment de marketing din Romania este acum si mai mare. Te asteptam pe 11 si 12 mai la JW Marriott Hotel, la 2 conferinte si 2 traininguri intensive.

[mai mult...]

Start inscrieri la TopHotel Awards 2023!

TopHotel Awards, cea mai importanta competitie din Romania dedicata industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii, revine cu o noua editie pe 23 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

[mai mult...]

Property & Facility Management Conference revine!

Property & Facility Management Conference, cel mai important eveniment specializat pe servicii de administrare si gestionare a proprietatilor, revine cu o noua editie, pe 28 martie.

[mai mult...]

Alatura-te specialistilor in HR din Romania!

Pe 5 aprilie, Evensys ii invita pe oamenii din HR, recrutare si comunicare interna la cea de-a 10-a editie a Employer Branding Conference, care va avea loc la Radisson Blu Hotel din Bucuresti.

[mai mult...]

Afla noutatile in fiscalitate la TaxEU Forum 2023

Noile reglementari fiscale, modificarile legislative si impactul acestora asupra mediului economic din Romania vor fi discutate la TaxEU Forum 2023, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate.

[mai mult...]

Descopera noile tendinte in arta culinara

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat tuturor celor pasionati de gatit si gastronomie, revine pe 9 decembrie cu o noua editie in format hibrid, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest.

[mai mult...]

Marketing B2B Conference revine!

Marketing B2B Conference, cel mai important eveniment dedicat comunicarii business-to-business, va prezenta pe 25 noiembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, informatii actuale, solutii si directiile de actiune ale brandurilor.

[mai mult...]

Afla sfaturi utile pentru buna crestere a copiilor

Bloggers & Parenting Conference, cel mai indragit eveniment dedicat parintilor activi in social media revine cu o noua editie, pe 11 noiembrie.

[mai mult...]

Afla tendintele majore din HR!

Pe 29 septembrie 2022, Employer Branding Conference aduce in prim-plan provocarile, dar mai ales solutiile pentru arhitectii brandurilor de angajator din Romania. Cel mai important eveniment de profil strange la Hotel JW Marriott

[mai mult...]

Te asteptam la Digital Divas!

Pe 8 septembrie, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, va avea loc editia aniversara a celui mai important eveniment dedicat creatorilor de continut din Fashion, Beauty si Lifestyle.

[mai mult...]

Fleet Management Conference revine!

Evenimentul prezinta cele mai bune solutii de optimizare a managementului flotelor auto si tehnicile actuale pentru imbunatatirea performantelor acestora.

[mai mult...]

Start inscrieri la Employer Branding Awards 2022!

Employer Branding Awards isi propune sa ofere recunoastere proiectelor, campaniilor si persoanelor care au sustinut dezvoltarea brandului de angajator in cadrul companiilor cu

[mai mult...]

Afla cele mai noi tendinte in comunicare vizuala

Pe 5 iulie, Visualfest Romania, cel mai important eveniment despre continut si comunicare vizuala, revine cu o noua editie.

[mai mult...]

Te asteptam la Food Bloggers Conference!

Evenimentul dedicat tuturor celor pasionati de gatit si comunitatii active in mediul online, revine cu o noua editie fresh, de vara, in format hibrid.

[mai mult...]

Nu rata TopHotel 2022!

Dupa doi ani dificili, industria ospitalitatii este pregatita de relansare cu proiecte de dezvoltare a turismului romanesc si investitii sustinute in domeniul hotelier. Evenimentul TopHotel

[mai mult...]

Nu rata evenimentul de marketing digital al anului!

Digital Marketing Forum, cel mai important eveniment dedicat tendintelor din marketingul digital, revine cu o noua editie, pe 16-17 mai, in format hibrid

[mai mult...]

Fii la curent cu ultimele tendinte din employer branding!

Pe 13 aprilie 2022, Employer Branding Conference propune la Radisson Blu Hotel Bucuresti, dar si online, o editie speciala, dedicata Generatiei Z.

[mai mult...]

Property & Facility Management Conference revine!

Pe 9 februarie 2022, Property & Facility Management Conference revine cu o editie speciala, care va reuni specialisti reputati pentru a aduce in prim plan subiecte de actualitate

[mai mult...]

Te asteptam la TaxEU Forum 2022

Pe 10-11 martie, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate din Romania, revine cu o editie speciala, de aceasta data in format hibrid, cu participanti in sala si cu audienta online deopotriva.

[mai mult...]

Ne vedem la Food Bloggers Conference 2021

Continuand o traditie de 8 ani, Food Bloggers Conference revine cu o noua editie, pe 9 decembrie. Pregatit sa ofere celor pasionati de mediul online si de gastronomie sesiuni pline de

[mai mult...]

Te asteptam la Bloggers & Parenting Conference

Bloggers & Parenting Conference va avea loc pe 7 decembrie si va include subiecte importante despre cresterea copiilor de pana la 7 ani.

[mai mult...]

Ne vedem la Digital Divas 2021!

Pe 16 septembrie, Digital Divas revine in mijlocul comunitatii online de Fashion, Beauty si Lifestyle cu o noua editie inedita, unde personalitati cunoscute si voci puternice din

[mai mult...]

Nu rata conferinta anului in HR!

Pe 29 septembrie, Employer Branding Conference 2021 vine in mijlocul comunitatii de HR cu o editie gandita special sa ofere solutii pentru marile provocari din HR si Employer

[mai mult...]

Visualfest revine cu o noua editie!

Astazi, cand toate platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu comunicarea vizuala si cand eforturile lor se indreapta spre a oferi experiente multimedia creative, Evensys aduce

[mai mult...]

Participa online la Marketing B2B Conference!

Pe 3 iunie, Marketing B2B Conference vine in mijlocul comunitatii de marketing si comunicare business-to-business cu o editie speciala

[mai mult...]

TopHotel Conference 2021, o editie speciala!

Pentru a 14-a oara, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine cu o editie speciala ce se va desfasura anul acesta intr-un

[mai mult...]

Granturi pentru capital de lucru

In data de 30/03/2021, EVENSYS CONSULT SRL in calitate de beneficiar al masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

[mai mult...]

Digital Marketing Forum revine!

De mai bine de 14 ani, Digital Marketing Forum este prima sursa de know-how, inspiratie si studii de caz pentru comunitatea specialistilor

[mai mult...]

O noua editie TaxEU Forum

TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de legislatie si fiscalitate dedicat specialistilor din domeniu, revine cu o noua editie

[mai mult...]

Food Bloggers Conference revine cu o noua editie!

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat celor pasionati de arta culinara, revine cu o noua editie pe 9 decembrie. Bloggeri si specialisti

[mai mult...]

Urmareste Online Social Media for Parents 2020!

Social Media for Parents revine pe 24 noiembrie cu o editie inedita, dedicata parintilor activi in social media si atenti la noile tendinte din

[mai mult...]

Urmareste online Influencer Marketing Conference 2020!

Influncer Marketing Conference, cel mai important eveniment dedicat influencerilor, revine cu o editie exclusiv online, pe 10 noiembrie

[mai mult...]

Te asteptam la Webstock Online Edition!

Webstock, cel mai asteptam eveniment dedicat comunitatii pasionate de social media si comunicare online din Romania, revine pe 8 si 9 octombrie 2020 cu un concept diferit, dar la fel de captivant ca pana acum.

[mai mult...]

Te asteptam online la Digital Divas 2020!

Cel mai important eveniment dedicat comunitatii creatorilor de continut din Fashion, Beauty & Lifestyle, Digital Divas 2020, va avea loc vineri, 18 septembrie, intr-un format inedit, adaptat vremurilor actuale si ii va avea ca invitati

[mai mult...]

Employer Branding Conference revine cu o editie online!

Dupa cinci editii de succes despre brandul de angajator, Employer Branding Conference si-a propus sa aduca in prim plan, pe 11 septembrie, lectiile si experientele departamentelor de HR

[mai mult...]

Te asteptam online la Visualfest 2020!

Evensys organizeaza Visualfest 2020 – cel mai important eveniment al creatorilor de continut vizual care va aduce pe scena oameni care au schimbat regulile jocului, pentru a oferi momente de inspiratie si know-how valoros

[mai mult...]

Urmareste online Podfest, prima conferinta despre podcastur

Podcast-urile reprezinta astazi una dintre cele mai apreciate forme de continut de catre o audienta din ce in ce mai numeroasa. Se estimeaza ca, la inceput acestui an, erau active

[mai mult...]

Dam restart marketingului la Virtual Summit!

Evensys organizeaza BACK TO BUSINESS VIRTUAL SUMMIT – un eveniment unic de 3 zile ce aduce in acelasi loc virtual comunitatile de marketing, comunicare, social media si

[mai mult...]

Evensys lanseaza in premiera Abonamentul de Conferinte

Bucuresti – 15 mai 2020: Industria evenimentelor a fost lovita de noul coronavirus inca dinainte sa fie impusa izolarea la domiciliu, sa fie oprite zborurile si sa fie instaurata

[mai mult...]

Platforma Marketingforgood.ro: 70 de agentii de PR, marketin

Dezvoltată din dorința comunității de marketing de a susține mediul de afaceri local, MarketingforGood.ro este o platformă care pune la dispoziția companiilor o serie de servici

[mai mult...]

Noile tendințe în comunicare și PR sunt anunțate la PR F

La început de an și nou deceniu, media online și tradiționale se întrec în predicții și tendințe atât pentru 2020, cât și pentru întreaga decadă. În lumea comunicării și a relațiilor publice

[mai mult...]

Food Bloggers Conference aduce tendintele momentului in arta

Food Bloggers Conference reuneste, pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel Bucuresti, comunitatea activa din mediul online, pasionata

[mai mult...]

TaxEU Forum revine cu o noua editie!

Noua editie TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de legislatie si fiscalitate, are loc in perioada 6-7 februarie 2020 la JW Marriot Bucharest Grand Hotel

[mai mult...]

Employer Branding Conference revine toamna aceasta la Bucure

Evensys îi invită pe oamenii din HR, recrutare și comunicare internă la cea de-a 5-a ediție a Employer Branding Conference!

[mai mult...]

Nu rata cel mai important eveniment al specialistilor in Fac

Facility & Property Management Conference revine cu o noua editie pe 6 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel!

[mai mult...]

Webstock reuneste comunitatea pasionata de social media!

Webstock – evenimentul de referinta pentru comunitatea pasionata de comunicarea online – revine in aceasta toamna cu un concept cel putin la fel de captivant!

[mai mult...]

Cea mai importanta conferinta despre influencer marketing di

Cea mai importanta conferinta despre Influencer Marketing din Romania si Europa de Est revine cu o noua editie pe 12 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

[mai mult...]

Food Bloggers Conference promoveaza arta culinara in mediul

Pe 7 iunie, la JW Marriott Grand Hotel, Food Bloggers Conference revine cu o noua editie dedicata bloggerilor pasionati de arta culinara

[mai mult...]

JSCamp Romania revine la Bucuresti in toamna aceasta!

JSCamp Romania, evenimentul dedicat web developerilor locali si internationali, revine cu o noua editie pe 23-24 septembrie la Radisson Blu

[mai mult...]

O noua ediție Fleet Management Conference are loc pe 11 apr

Fleet Management Conference, cel mai important eveniment dedicat gestionării eficiente a flotelor auto, revine pe 11 aprilie 2019, la Hotel Caro București!

[mai mult...]

7 motive pentru care nu ar trebui sa ratezi PR Forum 2019

Lumea intreaga este intr-o continua schimbare, mai rapid ca oricand, ceea ce determina oamenii de comunicare si PR sa isi doreasca sa tina

[mai mult...]

Specialiști internaționali și locali din industria hoteli

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine pe 16-17 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

[mai mult...]

7 motive pentru care nu trebuie să ratezi Digital Marketing

Anul 2019 este un moment al noilor tendințe și al schimbărilor în felul în care gândim și implementăm campaniile de promovare.

[mai mult...]

Companii de top îți dau întâlnire la Employer Branding

Employer Branding Conference, cel mai important eveniment dedicat brandului de angajator, revine cu cea de-a patra ediție! Timp de două zile, pe 6 și 7 martie, la JW Marriott

[mai mult...]

Digital Marketing Forum 2019 aduce 3 traininguri inedite sus

In fiecare an, apar noi canale de comunicare si noi tehnologii care ajuta brand-urile sa comunice cu consumatorii.

[mai mult...]

Conferinta de iarna a bloggerilor culinari

Pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel, ne asteapta o noua editie Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie.

[mai mult...]

TaxEU Forum 2019 aduce in prim plan noile modificari fiscale

O noua editie TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de legislatie si fiscalitate dedicat specialistilor din domeniu, are loc in perioada 14-15 februarie 2019 la JW Marriott

[mai mult...]

Webstock iti da intalnire la o editie memorabila

In octombrie se implinesc 10 ani de la prima editie Webstock. Editia 2018 va avea loc pe 5 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel.

[mai mult...]

Specialiști internaționali și locali se reunesc la Employ

Employer Branding Conference, cel mai important eveniment dedicat brandului de angajator, revine pe data de 18 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel!

[mai mult...]

Prima conferinta despre influencer marketing din Europa Cen

Pe 13 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, va avea loc Influencer Marketing Conference, eveniment conceput pentru a veni

[mai mult...]

Află ultimele tendințe în employer branding!

Employer Branding Conference, cel mai important eveniment dedicat brandului de angajator, revine pe data de 18 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel!

[mai mult...]

Nu rata cel mai important eveniment al specialistilor in Fac

Facility & Property Management Conference revine cu o noua editie pe 12 iunie la JW Mariott Bucharest Grand Hotel!

[mai mult...]

O noua editie Food Bloggers Conference

Pe 6 iunie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online

[mai mult...]

Peste 40 de speakeri internaționali și locali se reunesc l

O nouă ediție TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference are loc pe 24-25 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel!

[mai mult...]

Fleet Management Conference revine pe 17 aprilie la Hotel Ca

Fleet Management Conference, cel mai important eveniment dedicat gestionării eficiente a flotelor auto, revine pe 11 aprilie 2019, la Hotel Caro București!

[mai mult...]

Intalnirea comunitatii de fashion & beauty

Pe 24 aprilie, la Palatul Bragadiru, va avea loc cel mai asteptat eveniment pentru comunitatea

[mai mult...]

Cum arata 2018 pentru specialistii in comunicare?

Cea mai mare conferinta de comunicare si relatii publice din Romania revine cu cea de-a 12-a

[mai mult...]

Tu stii marketing digital?

Digital Marketing Forum, cel mai important eveniment dedicat tendintelor din marketingul digital, revine cu cea de-a 12-a editie!

[mai mult...]

Afla cele mai noi strategii de retentie la Employer Branding

Employer Branding Conference, cel mai important eveniment dedicat brandului

[mai mult...]

TaxEU Forum 2018 aduce in prim plan noile modificari fiscale

TaxEU Forum va avea loc in perioada 1-2 februarie 2018 la JW Marriott, Bucuresti

[mai mult...]

Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari

Food Bloggers Conference revine pe 12 decembrie cu editia de iarna!

[mai mult...]

Noile tendinte in media & marketing se anunta la Future of M

Future of Media, conferinta dedicata celor mai noi tendinte in media, digital si marketing, revine pe 23 noiembrie, la Ramada Parc Hotel

[mai mult...]

Nu rata prima conferinta de amploare care te pregateste pent

Data Protection Conference, prima conferinta de amploare din Romania care abordeaza direct provocarile noului Regulament privind protectia

[mai mult...]

Webstock – cel mai mare festival de social media

Comunitatea oamenilor activi in mediul online isi da intalnire la o noua editie Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Festivalul de Internet va avea loc pe 29

[mai mult...]

Conferinta de bune practici a parintilor din online

Social Media for Parents a ajuns la cea de-a cincea editie! Evenimentul organizat de Evensys va avea loc pe 19 iulie, la Hotel Caro Parc.

[mai mult...]

Au inceput inscrierile la JSCamp, cel mai mare eveniment de

JSCamp Romania, eveniment dedicat web developerilor locali si internationali, are loc anul acesta pe 19 septembrie la Radisson Blu Hotel.

[mai mult...]

Invata cum sa iti cresti brandul de angajator!

Pe 10 mai, la JW Marriott Grand Hotel, Evensys, in parteneriat cu Lidl, organizeaza prima editie a conferintei Employer Branding Conference!

[mai mult...]

Comunicarea in era vitezei

A 11-a editie PR Forum este locul de intalnire pentru cei care vor sa aplice noi tactici si noi idei in comunicare.

[mai mult...]

Cele mai importante tendinte in Digital Marketing in 2017.

Digital Marketing Forum, primul eveniment dedicat industriei de promovare online din tara

[mai mult...]

Conferinta de iarna a bloggerilor de food

Pe 13 decembrie 2016, la Radisson Blu Hotel, Evensys organizeaza cea de-a cincea editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor.

[mai mult...]

Bazele unei campanii de impact se pun la Future of Media!

Future of Media, conferinta dedicata celor mai noi tendinte in media, advertising, mobile si

[mai mult...]