Meniu ☶

Cea mai importanta intalnire a managerilor de flote auto are loc pe 26 aprilie

Evensys si SafeFleet organizeaza Fleet Management Conference, primul eveniment dedicat gestionarii si administrarii flotelor auto, ce va avea loc pe 26 aprilie, la J.W. Marriott Bucuresti.

Evenimentul ofera participantilor oportunitatea de a afla cele mai eficiente strategii si solutii in administrarea flotelor auto, cum se poate obtine un cost operational scazut si cum se realizeaza optimizarea activitatilor de fleet management.

Fleet Conference
Experti in domeniu vor prezenta cele mai bune tactici pentru a mentine la un nivel inalt infrastructura tehnica si cea organizationala, departamentul de logistica si flotele auto. Participantii vor afla punctele cheie pentru dezvoltarea unor sisteme de imbunatatire, gestionare si optimizare a serviciilor, care au drept rezultat reducerea cheltuilelilor de achizitie, un cost minim de operare si obtinerea profitului.
Fleet Conference este structurat pe doua sesiuni de conferinte si o sesiune de business networking.

Prima sesiune, Challenges & Opportunities prezinta tendintele anului, serviciile si solutiile necesare pentru dezvoltarea portofoliului de clienti, strategii interne si externe pentru operatiunile desfasurate si modul in care pot fi evitate cele mai frecvente greseli.

Cea de-a doua sesiune, New trends new solutions, aduce in prim plan cele mai eficiente strategii de crestere a eficientei flotei auto, idei si solutii pentru optimizarea managementului flotelor auto.

La sfarsitul celor doua sesiuni, intr-un cadru distins, participantii vor avea ocazia sa-i intalneasca pe cei mai buni experti in servicii auto, manageri ai flotelor auto si furnizori de solutii pentru flote.