Meniu ☶

Au inceput nominalizarile la Gala TopHotel Awards din cadrul TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference!

Cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, va avea loc in perioada 6-7 mai, in cadrul JW Marriott Grand Hotel si cupride doua zile de conferinte avansate, seminarii interactive si o gala exclusivista de premiere.

Prima zi a evenimentului TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference,  6 mai, va gazdui cea de-a cincea editie a Galei TopHotel Awards, un eveniment in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovatoare proiecte si concepte din industria hoteliera, a ospitalitatii si de turism din Romania.

Nominalizarea pentru competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE, pana la data de 29 martie 2015, accesand site-ului evenimentului www.hotelconference.ro.

Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din profesionisti ai industriei.

In prima zi a evenimentului, 6 mai, se va desfasura si conferinta in care panelul de vorbitori specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii, va oferi participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate.

A doua zi a evenimentului, desfasurata pe parcursul zilei de 7 mai, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. In cadrul seminariilor, specialisti, experti si practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii vor oferi exemple practice si studii de caz celor prezenti.

Printre vorbitorii evenimentului se numara specialisti renumiti in industrie precum: Takuya Aoyama (Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International), Sharla Ault (Journalist, Conde Nast Johansens), Jorn Gieschen (Tourism Intelligence & Consulting), Adela Cristea (Director–Central and Eastern Europe Development, Hilton Worldwide), Paul Rosenberg (Director of Development, Europe, Marriott Intl), Alexandru Dorus (General Manager, Rixos Hotels – Borjomi), Sophie Perret (Director, HVS London Office), Sarah Thompson (Revenue Director Revenue by Design Ltd), Jakub Klimczak (Business Development Manager, STR Global), Frank Reul (Area General Manager, Accor Romania – Bulgaria – Macedonia), Adrian Craioveanu (Marketing Director, DAAS), Laura Tiuca

(Local Partner, Head of the hospitality and leisure group, Dentons Bucharest), Calin Ile (Vicepresedinte, FIHR), Bogdan Stanciu (General Manager, Bit-Soft), Sorin Ionescu (Fondator si Director, FiveStar Hospitality), Sorin Stoica (Co-proprietar, Eturia), Cris Micut (Senior Associate, Trend Hospitality), Razvan Pascu (Consultant Marketing Turistic Travel Communication Romania si Asociatia Travel Focus),  Dan Volentir (Regional Business Development Director, Ana Hotels).

Mai multe informatii privind subiectele abordate, vorbitori si inscriere puteti gasi pe: www.hotelconference.ro.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Vezi comunicatul.