Meniu ☶

Afla cele mai noi tendinte si strategii de promovare in mobile marketing

Evensys organizeaza pe 16-17 mai 2013 la Howard Johnson Hotel Bucuresti, a VI-a editie Mobile Conference, cel mai mare eveniment dedicat promovarii si dezvoltarii aplicatiilor in mediul mobil. Evenimentul este organizat impreuna cu Nokia, Voxline si Syscom Digital.

Mobile Conference va reuni numerosi marketeri si cei mai buni specialisti din mediul mobil: operatori de servicii, producatori, dezvoltatori si agentii interactive.

Mobile Conference
Evenimentul aduce in acest an un concept complex, cele doua zile de eveniment vor cuprinde sesiuni interactive de conferinte, seminarii intensive, un program de workshop avansat si gala de premiere Mobile Awards, ce ofera recunoastere celor mai bune campanii si aplicatii mobile din domeniu.

Editia din acest an va aduce in prim plan cele mai noi idei si solutii pentru promovarea eficienta a brandurilor in mediul mobil, idei de crestere a vanzarilor si crearea interactiunii intre branduri si consumatori.
„Mediul mobil cunoaste o adoptie accelerata in randul companiilor din Romania. Daca pana de curand vorbeam de un interes deschis fata de modalitatile de promovare pe telefoanele mobile, astazi vedem o extindere a afacerilor in acest mediu sau idei de aplicatii, care pot fi monetizate pe baza de clienti din Romania. De aceea, Mobile Conference Romania promite cel mai bun si mai avansat program dintre toate editiile de pana acum”, spune Cristian Manafu, initiatorul evenimentului.
Prima zi, 16 mai, cuprinde doua sesiuni de conferinte si seminarii intensive, care vor prezenta strategii eficiente de creare a campaniilor de mobile marketing, sfaturi practice pentru cresterea vanzarilor si oportunitatile de business din mediul mobil. La sfarsitul primei zile, va avea loc gala de premiere Mobile Awards.
Mobile Marketing Forum (16 mai) aduce in prim plan notiuni complexe de mobile marketing, studii de caz si cele mai bune practici si strategii de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile. In cadrul sesiunilor de conferinte, va fi prezentat in exclusivitate un studiu dedicat marketingului mobil, realizat de compania Unlock Research. Rezultatele vor dezvalui cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind aplicatiile mobile.
Invitati speciali in cadrul conferintei sunt Samuel Portugal (CCO, YDigital Media) si Zalewski Dariusz (Services Head, Central Europe, Nokia Polonia).

Cea de-a doua zi a evenimentului (17 mai) va cuprinde patru sesiuni de workshopuri avansate, sustinute de trainerul britanic, Rob Thurner, fondator al platformei Mobile Training Academy.
Sesiunile de workshop Mobile Marketing Training vor oferi participantilor, marketerilor si dezvoltatorilor de aplicatii mobile, ocazia sa afle strategii eficiente ale platformelelor mobile, pentru succesul unei afaceri.

Mobile Apps Meetup (16 mai) include doua sesiuni ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care intentioneaza sa patrunda in acest domeniu. Sesiunile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare, de schimb de idei si de castig pentru experienta in afaceri.
Prima zi a evenimentului se va incheia cu gala de premiere Mobile Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile. Cele 13 categorii anuntate sunt: Marketing (Cea mai buna campanie prin SMS; Cea mai buna campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes) ), Aplicatii (Utilities (ghiduri, instrumente); Payment (plati utilitati, aplicatiile bancilor, operatorilor telecom etc); Entertainment; Publishing; Others), Premii speciale (Windows Phone; Best Taxi Application; Best Tablet Application).
Pentru detalii referitoare la eveniment va invitam sa consultati site-ul www.mobileconference.ro.