Meniu ☶

eTravel Conference revine pe 10 octombrie

Cea de-a doua editie eTravel Conference, cel mai asteptat eveniment de promovare online si digital maketing adresat industriei de turism din Romania, va avea loc pe 10 octombrie, la Bucuresti.

Evenimentul promite o editie complexa, sesiuni de conferinte ce cuprind informatii utile si seminarii intensive, dedicate atat celor care nu sunt familarizati cu practicile de digital marketing, dar si celor care isi doresc sa aprofundeze aceste notiuni.

Vor fi aduse in prim plan strategii de dezvoltare si extindere a afacerilor din industria turismului, tactici de promovare online pentru cresterea vanzarilor si solutii ale problemelor pe care furnizorii de servicii turistice le intampina in viata de zi cu zi.

In cadrul celor doua conferinte se vor prezenta oportunitatile si tendintele actuale din industria turismului, strategii de optimizare a costurilor destinate promovarii online, tactici de prevenire a crizelor si de gestionare a acestora, dar si instrumente utile in comunicarea online, pe care furnizorii de servicii turistice le pot folosi pentru a fideliza clientii.

In partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce ofera informatii avansate participantilor.

Seminarul Digital Marketing How to se adreseaza celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostiinte despre metodele de promovare online in industria turismului. Participantii vor avea ocazia sa afle de-a lungul celor doua sesiuni noi tactici de marketing, de relatii publice si comunicare online in turism, dar si strategii de promovare in social media & mobile.

Cel de-al doilea seminar, Digital Marketing Optimization, destinat celor care vor sa aprofundeze metodele de promovare prin intermediul marketingului digital, va aborda urmatoarele teme: website optimization, search optimization, optimizarea conversiilor, optimizarea e-mail marketing si optimizarea Facebook.

Seminarul Hotel Distribution va aduce in prim plan cele mai benefice moduri de distributie online a unitatilor de cazare, programe de fidelizare a clientilor si de comunicare online, solutii cheie pentru manageri.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Alin Nicolae Burcea (Presedinte, Paralela 45), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada) Bogdan Stanciu (Owner, General Manager-Bit Soft), Cezar Dumitru (Client Service Director, G2 Romania & Owner Imperatortravel.ro), Razvan Pascu (Managing Director, Travel Communication Romania) si Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.2013.etravelconference.ro