Invata cum sa-ti protejezi business-ul la CyberSecurity Day!
Postat de: in data de 27.10.2014 | Domenii:

De-a lungul ultimilor ani, importanta securitatii informatice a fost un subiect de interes la nivel mondial. Atacurile cibernetice sunt in crestere, ele pot viza tehnologiile hardware, furnizori de servicii software, utlizatori, consumatorii, sectorul privat si sectorul public deopotriva. Pentru a preveni atacurile cibernetice, companiile trebuie sa identifice punctele slabe si sa gaseasca solutii eficiente.

CyberSecurity Day powerd by UTI, organizat de Evensys, vine in ajutorul practicienilor din domeniu care doresc sa descopere noi servicii de securitate si sa afle solutiile la provocarile atacurilor cibernetice.

Evenimentul va avea loc pe 29 octombrie la Hotel Intercontinental Bucuresti si va cuprinde o conferinta intensiva la care vor participa specialisti cu recunoastere internationala si locala.

Printre vorbitorii evenimentului se regasesc: Iulian Fota, Consilier Prezidential, Sef al Departamentului Securitate Nationala; Sorin Encutescu, Consilier de stat; Augustin Jianu, Director general, CERT-RO; Valentin Vancea, Director general, Asociatia Nationala pentru Securitatea Sistemelor Informatice, Stelian Arion, Vicepresedinte Asociatia Romana pentru Promovarea Protectiei Infrastructurilor si Serviciilor Critice (ARPIC); Victor Patriciu, Profesor Universitar, Academia Tehnică Militară, Tomasz Jablonski, Lider al centrului de competente CSE OT, E&Y; Dragos Josanu, Channel Manager Europa Centrala si de Est, FireEye; Dragos Stavarache, Director Dezvoltare Afaceri, Symantec; Teodor Cimpoesu, Director Unitatea de business CyberSecurity, certSIGN; Peter Gyenese, Channel Leader, Central &Eastern Europe, IBM.

CyberSecurity Day powerd by UTI cuprinde doua sesiuni care vor aduce in prim plan noi perspective asupra amenintarilor cibernetice, abordari ale noilor provocari pe care le intampina securitatea cibernetica, tehnologiile si serviciile utilizate.

Evenimentul este dedicat Directorilor de Securitate, Directorilor Executivi, Ofiterilor de Securitate si Autoritatilor Guvernamentale. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza pe baza de invitatie. Mai multe detalii despre program si posibilitatea de inscriere sunt disponibile pe: http://cybersecurityday.ro/

Despre Evensys

Cu 8 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Despre UTI

UTI este o companie de tip holding, cu capital majoritar romanesc, organizata la nivel operaţional pe cinci linii de business: sisteme de securitate, tehnologia informatiei si comunicaţii, solutii inteligente de transport si taxare, antrepriza generala si facility management. UTI are una dintre cele mai cele mai performante echipe de specialisti in securitate informatica care activeaza in cadrul certSIGN, companie membra a grupului UTI. Produsele dezvoltate de aceasta echipa sunt recunoscute la nivel international, fiind inscrise in catalogul NATO.